DOBRIĆ DEBITUJE PROTIV "SVOJE" ZVEZDE MERIDIANBET! Evo kako je reprezentativac Srbije OCENIO sadašnji tim crveno-belih!

Autor:

Sport

19.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u petak od 20 časova i 30 minuta.

DOBRIĆ DEBITUJE PROTIV "SVOJE" ZVEZDE MERIDIANBET! Evo kako je reprezentativac Srbije OCENIO sadašnji tim crveno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su poraženi od Monaka, ali vremena za jadikovanje nema, jer je već u petak čeka gostovanje Virtusu u Bolonji, za koji od ove sezone igra nekadašnji ljubimac delija Ognjen Dobrić koji je izneo očekivanja od duela sa bivšim klubom.

Izvesno je da će predstojeći meč biti veoma emotivan za igrača koji je sa Srbijom osvojio srebrnu medalju na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Manili.

- Zvezda ima moćnu ekipu. Na papiru jednu od najjačih, ako ne i najjaču u poslednjih nekoliko godina. Zvezda dolazi u Bolonju posle poraza od Monaka i sigurno treba da očekujemo reakciju - rekao je Dobrić za sajt Virtusa.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Bek tima iz Bolonje je potom objasnio šta bi mogla da bude prednost njegove ekipe protiv doskorašnjih saigrača.

- Mi smo poraženi od Žalgirisa u meču u kojem smo kontrolisali dešavanja na parketu sve do same završnice. Slavili smo protiv Monaka u gostima i Albe na našem parketu. Očekujem veliku borbu, neizvesnu utakmicu, a naša prednost može da bude činjenica da smo svežiji u odnosu na Zvezdu jer oba meča u ovom duplom programu igramo u Bolonji - istakao je Dobrić.

Podsetimo, utakmica u "Paladoci" igra se u petak od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading