PREDSTOJEĆI IZBORI ĆE BITI IZBOR IZMEĐU PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI: Vučić o ujedinjenju opozicije: Pretili batinjanjem pa u jednom danu promenili stav

Autor:

Vesti

18.10.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija protiv nasillja nikada nije bila autonomni građanski pokret, već projekat Đilasa, Aleksića i ostalih-rekao je predsednik Vučić

PREDSTOJEĆI IZBORI ĆE BITI IZBOR IZMEĐU PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI: Vučić o ujedinjenju opozicije: Pretili batinjanjem pa u jednom danu promenili stav

Foto: Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući ujedinjenje opozicije na jednu listu rekao je da "Srbija protiv nasilja" nikada nije bila autonomni narodni pokret, već organizacija Dragana Đilasa, Mike Aleksića i tasta.

Rekao je da će predstojeći izbori biti izbor između prošlosti i stranaka bivšeg režima koje bi da vrate zemlju u prošlost i budućnosti u koju vode oni koji su svojim odgovornim pristupom pokazali da Srbija može biti bogatija da ima više zaposlenih, više izgrađenih pruga, puteva, bolnica, stadiona i svih ostalih stvari koje su neophodne.

- Na narodu je da izabere, mi ćemo naravno volju građana priznati, a moje je da čestitam pobedniku. Ja vidim da su oni u svoju pobedu sigurni, a mi koji ne gledamo u prošlost i koji želimo da gledamo u budućnost borićemo se i pokušati da pobedimo  - poručio je on iz Kine, posle učešća na ekonomskom forumu. 

Vučić je rekao da će više o svemu govoriti 21. oktobra, na obeležavanju 15 godina od osnivanja SNS u Šapcu kada će pored njega govoriti i predsednik stranke Miloš Vučević.

- U svemu možete da uočite tri stvari. Prvo da Srbija protiv nasilja nikada nije bila autonomni narodni pokret, već organizacija Dragana Đilasa, Mike Aleksića i tasta. Pod dva mnogi u svetu ne vole da vide i ne žele da vide Srbiju koja je jača od okruženja - već da se utopi u sivilo i propada kao ranije. Treća stvar - svaki glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu. Sve će se na kraju sliti u milione koje on skuplja na svojim računima - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (43)

Loading
Lazar

18.10.2023 11:44

I da se cela opozicija ujedini nema šanse na izborima

Sanja

18.10.2023 11:45

Narod će prepoznati da Vučić radi za budućnost Srbije.

Maja

18.10.2023 11:46

Predstojeci izbori ce biti u duhu apsolutne pobede SNS to je moja licna procena zato sto su dokazali da brinu o svojim gradjanima na svim poljima.

Ana

18.10.2023 11:46

Opozicija zeli da skloni Vucica sa vlasti, ali u tome tesko da ce uspeti