ZVEZDA OPOZICIONIH STUDENATA! Sofija vitlala sandalom ljudima iznad glave da "ukaže na probleme u Srbiji"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.10.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija za novinare Pokreta studenata Srbije, koja je imala za cilj da se ukaže na probleme i potrebe mladih u Srbiji, te i predstavljanje njihovih rešenja kako da zadrže mlade u Srbiji, neće ostati upamćena po konstruktivnim rešenjima i savetima, već po, blago rečeno, skandaloznim ponašanjem mlade opozicionarke Sofije Kostić.

ZVEZDA OPOZICIONIH STUDENATA! Sofija vitlala sandalom ljudima iznad glave da "ukaže na probleme u Srbiji"! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Just Grow It

Sofija je bila jedna od govornica na konferenciji, ali je, umesto govora, izula štiklu i mlatila njom ukazujući da u Srbiji nema dovoljno obućara da se cipoele poprave. 

- Da sam ja, dolazeći na ovu konferenciju polomila ovu štiklu, recite mi gde bih je popravila. Nemate odgovor? Znate zašto? Zato što nam zanati izumiru, zato što nemamo više obućare, sajdžije, nemammo više krznare... - rekla je povišenim tonom Kostićeva.

 

 

Uz sve to valja napomenuti da se Sofija prva nije opredelila za zanat, već je studentkinja Fakulteta političkih nauka, što joj je nekoliko korisnika društvenih mreža i ukazalo.

"Ko joj brani da postane obućar" i "Moram da primetim da ona ipak nije otišla u sajdžije i obućare već u pravnike", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading