EVAKUACIJA SRBA IZ IZRAELA! U Tel Aviv otputovali članovi MSP kako bi pomogli našim ljudima (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Izrael je otputovao i šef kabineta ministra Dačića, Nikola Nedeljković, kao i otpravnik poslova/konzul Dušann Vujović koji si ispratili sinoć naše građane sa aerodroma u Tel Avivu.

EVAKUACIJA SRBA IZ IZRAELA! U Tel Aviv otputovali članovi MSP kako bi pomogli našim ljudima (VIDEO)

Foto: Tiktok/MFASerbia

Evakuacija srpskih državaljana iz Izraela je u toku, a iako je aerodrom u jednom trenutku granatiran, pružanje pomoći našim građanima se nastavila.

U Beograd je jutros sleteo treći avion iz Tel Aviva, let koji je organizovan za sve državljane koji su imali karte drugih kompanija, a koje su ih u međuvremenu otkazale.

U Izrael je otputovao i šef kabineta ministra Dačića, Nikola Nedeljković, kao i otpravnik poslova/konzul Dušann Vujović koji si ispratili sinoć naše građane sa aerodroma u Tel Avivu.

Ranije u toku dana počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je da u nekoliko kibuca u Izraelu još ima srpskih rezidenata i nerezidenata, ali da se oni postepeno evakuišu.

Za danas se očekuje let sa aerodroma Ben Gurion prema aerodromu Nikola Tesla. Sutra još jedan i to su letovi Er Srbije, a prema dosadašnjim informacijama, nisu najavljena otkazivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading