KURTI BANJSKU ISKORISTIO ZA TEROR NAD SRBIMA! Nedić: Targetira Danila Vučića kao alibi za sve što radi!

Autor:

Vesti

09.10.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Vlade Republike Srbije Novak Nedić istakao je da je Banjska bila povod Kurtiju za nastavak terora nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

KURTI BANJSKU ISKORISTIO ZA TEROR NAD SRBIMA! Nedić: Targetira Danila Vučića kao alibi za sve što radi!

Foto: Vladar Republike srbije, AP

- Umesto da događaji u Banjskoj budu razlog više svima za traženje načina da se dođe do mira i blagostanja za sve građane KiM, Kurtiju je ta tragedija bila povod za teror koji je usledio nad našim narodom koji živi na Kosovu i Metohiji. A sad bi još da mu targetiranje jednog mladića posluži kao alibi za sve što radi i zato danas preko svog mučenog adjutanta Svečlje iz sve snage udara po Danilu Vučiću, koji mu je kriv samo zato sto je živ. 

Slaba si ti sila, Kurti, ako udaraš na mladića čiji je jedini greh što Srbiju i naše Kosovo i Metohiju nosi ponosno u svom srcu - ističe Nedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (36)

Loading
Sasa

09.10.2023 08:39

Kurti više ne zna šta će da izmišlja pa je upleo i Danila u slučaj Banjsko! Već vidjen scenario da se upliće Vučićev sin

Mika

09.10.2023 08:39

Pa samo Kurzi može tako nesto.

Sasa

09.10.2023 08:39

Notorna laz je da je Danilo na nilo koji način umešan u bilo koju situaciju ba KiM! Takvu lažnu propagandu servira Pristina na celu sa Kurtijem

Maja

09.10.2023 08:39

Sramota dokle Kurti ide i cime se bavi. Dno dna.