NAJMANJE JEDAN SRBIN ZVERSKI UBIJEN U BANJSKOJ! Predsednik poslao udarnu poruku: ŽIVOTI SRBA NE VREDE MANJE OD DRUGIH! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se svim građanima putem video poruke na Instagram profilu.

NAJMANJE JEDAN SRBIN ZVERSKI UBIJEN U BANJSKOJ! Predsednik poslao udarnu poruku: ŽIVOTI SRBA NE VREDE MANJE OD DRUGIH! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Srbija ima dokaze da je najmanje jedan ubijeni Srbin na Kosovu i Metohiji zverski ubijen, istakao je predsednik Aleksandar Vučić.

- Ti pokušaji da ćutimo na to kako su ubijeni neki od Srba nisu uspeli i neće proći i zato vas obaveštavam da u roku od 24 sata ćete to moći da čujete i vidite. Mi imamo iskaze očevidaca, ljudi koji su bili na licu mesta i videli kako i na koji način su, najmanje jedan ranjeni čovek, ubijen, zverski. I Srbija se neće umiriti dok se ne sazna puna istina, jer životi Srba ne vrede manji od drugih. I ne interesuje me ko će i kolike pritiske da vrši, kao što me ne interesuje ni to kako i na koji način misle da povrede Srbiju svojim lažima, i u regionu, i u delu zapadnih medija - poručio je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (23)

Loading
Nikola

01.10.2023 10:55

Za Vucica svaciji zivot je vredan, sa bilo cije strane, ali istina mora da se sazna

Ras

01.10.2023 11:00

Treba krenuti sa reci na delo angazovati strane advokate i traziti pravdu za Srbe

Maja

01.10.2023 11:10

Nikad manje časti nego u ovom slučaju. Ranjeni zarobljenik likvidiran. Ali Vučić se bori za svakog čoveka, tako je i sad.

B2

01.10.2023 11:13

Kad se ubijaju Srbi onda da niko ne odgovara? Kad ce Kurti da odgovara za teror, mucenja i ubijanja Srba na KiM?