NA PUT U GRANADU PO SANKCIJE ZA SRBIJU ALI SA SRPSKIM PASOŠEM! Licemerna Osmani traži KAZNU za Srbiju, našeg državljanstva se ne odriče

Autor:

Vesti

05.10.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je u Španiju sigurno ušla sa srpskim pasošem s obzirom na to da zvanični Madrid ne priznaje putne isprave lažne države

NA PUT U GRANADU PO SANKCIJE ZA SRBIJU ALI SA SRPSKIM PASOŠEM! Licemerna Osmani traži KAZNU za Srbiju, našeg državljanstva se ne odriče

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Takozvana "kosovska predsednica" Vjosa Osmani tražila je danas u Granadi, gde se održava samit Evropske političke zajednice, da Evropska unija uvede sankcije Srbiji, a u Španiju je, prema svemu sudeći, ušla sa srpskim pasošem s obzirom na to da zvanični Madrid ne priznaje putne isprave lažne države!

Osmanijeva je pozvala i Španiju da usvoji mere protiv Srbije, poručivši da nema razloga da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dok se ne usvoje sankcije.

- Nema razloga za sastanak dok se ne usvoje sankcije Vučiću. Prvo sankcije, a onda možemo da razgovaramo o ostalom - rekla je Osmanijeva.

Ova izjava, ipak, nije je sprečila u tome da u Španiju uđe sa srpskim pasošem, koji osim nje, kako su mediji pisali, imaju i Aljbin Kurti, Hašim Tači, Kadri Veselji i mnogi drugi političari iz Prištine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (12)

Loading
Gideon

05.10.2023 17:14

Neka mi neko objasni zašto se toj kriminalnoj bulumenti koja radi protiv Srbije, ne oduzmu državljanstva i ne ponište putne isprave.

Jela

05.10.2023 17:50

Osmani nije ništa drugo no obična licemerka.

Boki

05.10.2023 17:52

Sto bi rekla neka Divna, pa ona je BOLESNA

Bojana

05.10.2023 17:53

Ona je sramota za covecanstvo