DOKLE VIŠE?! KURTIJEVA ELITNA JEDINICA NASTAVLJA DA TERORIŠE! Pripadnici FIT batinali srpske mladiće u Zubinom potoku zbog sramnog razloga

Autor:

Vesti

30.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima pretučenih mladića, pripadnici FIT su ih optužili da su ilegalno prešli administrativni prelaz.

DOKLE VIŠE?! KURTIJEVA ELITNA JEDINICA NASTAVLJA DA TERORIŠE! Pripadnici FIT batinali srpske mladiće u Zubinom potoku zbog sramnog razloga

Foto: Tanjug/AP

Trojica srpskih mladića pretučena su od strane pripadnika elitne jedinice Kosovske policije FIT u mestu Gornje Varage u opštini Zubin Potok, saznaje Kosovo onlajn.

Prama informacijama sa terena, pretučeni su mladići M.R, M. S, M.J., koje su na lokalnom putu do kuće presrelii pripadnici FIT i brutalno ih pretukli uz pogrdne reči.

Prema rečima pretučenih mladića, pripadnici FIT su ih optužili da su ilegalno prešli administrativni prelaz, nakon čega su ih oborili na zemlju i tukli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Danijela

30.09.2023 19:10

Kurtija treba postaviti tamo gde mu je mesto, preterao je sa svojom bahatošću i mržnjom prema Srbima.

Sanja

30.09.2023 19:10

Sramno ponašanje Prištine. Kurti ne staje sa nasiljem.

Una

30.09.2023 19:10

Kurtijevci ne prezaju pred pravdom i zakonom, i dalje muče i zlostavljaju Srbe. Hoće li ih zapad zaustaviti? Dokle će im se gledati kroz prste?

Milena

30.09.2023 19:11

Dokle će više Srbi na Kosovu i Metohiji biti maltretirani od strane Kosovske policije