VUČIĆ GLAVNA VEST U UJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA! Mediji i tamošnja vlast puni reči hvale za srpskog predsednika! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost predsednika Vučića danas je bio Viktor Orban i princ Kaledom bin Mohamed bin Zajed Al Nahjan, lični izaslanik predsednika UAE

VUČIĆ GLAVNA VEST U UJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA! Mediji i tamošnja vlast puni reči hvale za srpskog predsednika! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić je sa svojim gostima obišao Kulu Beograd, a koliko je značajan partner i uvažen političar u UAE dovoljno ilustruje podatak da je danas glavna vest u tamošnjim medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UAE_BARQ_EN (@uae_barq_en)

Naime, najpoznatiji mediji su danas propratili dolazak princa Kaleda bin Mohameda bin Zajeda Al Nahjana u Beograd i prepuni su reči hvale za srpskog predsednika.

 

I Aleksandar Vučić je rekao da je ponosan što je imao čast da ugosti važnu ličnost.

- Šeik Kaled je sin i princ prestolonaslednih Ujedinjenih Emirata, ono što je do nedavno bio šeik Muhamed bin Zajed, tako da neka ljudi razmisle o značaju, a ja sam ponosan što sam imao priliku da ga ugostim, kao i premijera Mađarske Viktora Orbana. Za koji dan idem da se na mene sruči sav bes povodom svega što se zbivalo, u Evropsku političku zajednicu, u Španiju, a posle toga, može da se dese da promene datum, Ujedinjenih nacija sednica Saveta bezbednosti, posle toga idemo u Kinu, na 3 ili 4 dana, gde ćemo potpisati najvažnije ugovore. Možda ni Kina nije značajna, ja mislim da je najveća i najvažnija zemlja sveta, vi kako hoćete. Možda nekome nije važna - rekao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Sanja

29.09.2023 18:49

Emirati su ozbiljna država i poštuju prave prijatelje.

Rada

29.09.2023 18:50

UAE su prepoznali ozbiljnost i odgovornost u Vučićevoj politici i zato ga hvale.

Saša

29.09.2023 18:51

Tako rade normalne države.

Teodora

29.09.2023 21:10

Ovo je zaista impresivno! Videti da se predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ističe kao glavna vest i stekao poštovanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je sjajno. To pokazuje važnost diplomatskih veza i pozitivnog uticaja Srbije u međunarodnim krugovima