"NITI JE KOSMET NAGORNO-KARABAH NITI VUČIĆ PAŠINJAN": Đurđev poručio - PROGONA SRBA NEĆE BITI

Autor:

Vesti

28.09.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga gaji apsolutno uverenje u to da su predsednik Srbije, kao i ministar odbrane preuzeli sve neophodne mere, vidljive i nevidljive od očiju javnosti, kako bi neutralisali svaki pokušaj progona i pogroma nad Srbima - rekao je on.

"NITI JE KOSMET NAGORNO-KARABAH NITI VUČIĆ PAŠINJAN": Đurđev poručio - PROGONA SRBA NEĆE BITI

Foto: Medija centar Beograd

"Srbija će znati, umeti i moći da spreči jermenski scenario na Kosmetu, jer se za odbranu naše svete zemlje spremamo vekovima i nismo slamke pa da nas svaki vihor oduva", poručio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Srpska liga gaji apsolutno uverenje u to da su predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, kao i ministar odbrane Miloš Vučević preuzeli sve neophodne mere, vidljive i nevidljive od očiju javnosti, kako bi  neutralisali svaki pokušaj progona i pogroma nad Srbima - izjavio je on.

Sudeći po njemu, nema sumnje da se Vojska Srbije proteklih desetak godina spremala za scenario sličan ovom, odnosno da, ukoliko je potrebno, zaštiti svu teritoriju Srbije i sve njene građane.

- Srpska liga apsolutno stoji uz svoju državu u ovim teškim i izazovnim vremenima i osuđujemo sramno i bestidno ponašanje pete i šeste kolone tj. tzv. opozicije koja razmišlja samo o izborima i foteljama u koje želi na silu da uskoči. Mi naše hrabre momke koji su ustali protiv zuluma Kurtijevih džihadista nikada nećemo zvati teroristima, to su heroji ove zemlje, obični i porodični ljudi koji su sledili put svojih predaka i branili sebe i svoje. To su novokosovski mučenici koji su bukvalno streljani i njihovi pali životi nas obavezuju da brinemo o našoj Srbiji" - precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige dodao je da je njegova partija spremna za izbore i pozdravio je više puta najavljivano formiranje Narodnog pokreta za državu.

- Potrebno nam je okupljanje svih istinskih patriotskih snaga kojima je država iznad partije, a opšte ispred ličnog. One moraju biti brana od NATO-opozicije i Kurtijevih barjaktara u Beogradu - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading