VUČIĆ SA DELEGACIJOM HBIS GRUPE: Razgovarali smo o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo sastankom i istakao važnost predanog rada HBIS grupe.

VUČIĆ SA DELEGACIJOM HBIS GRUPE: Razgovarali smo o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji! (FOTO)

Foto: Instagram Buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, održao je danas sastanak sa delegacijom HBIS grupe, predvođenom predsednikom kompanije, Ju Jongom. Na sastanku su razgovarali o planovima HBIS grupe za dalja ulaganja u Srbiji.

Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo sastankom i istakao važnost predanog rada HBIS grupe, kako u osiguranju stabilnog snabdevanja domaćeg tržišta, tako i u prilagođavanju zahtevima složenih struktura kupaca u Evropskoj uniji, koja predstavlja visoko konkurentno tržište.

 

 

Takođe je naglasio da su predstavnici HBIS grupe izrazili zadovoljstvo zbog nedavno dobijenog priznanja od strane UNDP-a, koje prepoznaje doprinos kompanije u Smederevu zelenoj transformaciji srpske privrede.

- Odličan sastanak sa delegacijom HBIS grupe, sa kojom sam razgovarao o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji. Zahvalio sam im na predanom radu, kako u pogledu stabilnog snabdevanja domaćeg tržišta, tako i u pogledu prilagođavanja zahtevnim strukturama kupaca u EU i njihovom visoko konkurentnom tržištu.Predstavnici HBIS grupe podelili su sa mnom zadovoljstvo zbog nedavno dobijenog priznanja UNDP-a kojim se kompanija u Smederevu svrstava među one koje su dale najbolje rešenje za zelenu transformaciju srpske privrede - napisao je Vučić na Instagramu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ljiljana

26.09.2023 14:39

Uz pomoc Vucicu Srbija se iz dana u dan sve vise gradi i u Srbiju se ulaze. Radujemo se svakom novom projektu i ulaganju.

Ana

26.09.2023 14:47

Uz ovako odgovornu politiku koju vodi Vucic mnogi strani invrstitori u Srbiji vide sigurnog partnera za ulaganja

Tijana

26.09.2023 14:47

Vučić svakim danom sve više pokazuje koliko se zalaže za Srbiju.

Nina

26.09.2023 14:48

Vucic je delima pokazao koliko se zalaze za Srbiju