MINISTAR MILIĆEVIĆ U BRATUNCU: "Drina nije granica koja nas razdvaja, već kičma koja spaja" (FOTO)

Autor:

Vesti

25.09.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Država Srbija će uvek biti uz svoje sunarodnike ovde u Bratuncu i Republici Srpskoj, ali i uz naš narod na Kosovu i Metohiji koji ovih dana proživljava najteže trenutke - poručio je ministar Milićević

MINISTAR MILIĆEVIĆ U BRATUNCU: "Drina nije granica koja nas razdvaja, već kičma koja spaja" (FOTO)

Foto: D. VUKAJLOVIC

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je, zajedno sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i izaslanikom predsednika Republike Srbije Adamom Šukalom, svečano presekao vrpcu i otvorio novu zgradu Opštine Bratunac čiju je izgradnju delom finansirala i Vlada Republike Srbije.

- Reka Drina nije granica koja nas razdvaja, već kičma koja nas spaja. Mi smo jedan narod, gde god živeli. Država Srbija će uvek biti uz svoje sunarodnike ovde u Bratuncu i Republici Srpskoj, ali i uz naš narod na Kosovu i Metohiji koji ovih dana proživljava najteže trenutke - poručio je ministar Milićević u obraćanju na svečanoj sednici SO Bratunac.

On je pozvao građane Republike Srpske da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića u hrabroj i odgovornoj politici koju vodi kako bi sačuvao mir i osigurao bezbednost našem narodu na Kosovu i Metohiji.

Foto: D. VUKAJLOVIC

 

- Samo je jednom čoveku stalo do sukoba, rata, krvoprolića - a to je Kurti. Mi samo kroz mir i stabilnost možemo da sačuvamo naš narod - dodao je.

Ministar je primio i Povelju za doprinos jačanju regionalne saradnje i kulturne povezanosti, zbog zasluga koje je Kabinet koji vodi imao u organizovanju tematskih letnjih kampova za decu iz regiona i dijaspore, a u kojima su učestvovali i mališani iz Bratunca.

Republika

Foto: D. VUKAJLOVIC

 

Opština Bratunac dodelila je posebno priznanje, Ključ grada, predsednicima Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading