TOTALNI SUMRAK MOZGOVA: LAŽNI EKOLOZI TRAŽILI RUŠENJE KUĆA A DANAS SPREČAVAJU RUŠENJE!

Autor:

Vesti

20.09.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće rušenje kuća, pa onda sprečavaju rušenje istih, o čemu se ovde radi?

TOTALNI SUMRAK MOZGOVA: LAŽNI EKOLOZI TRAŽILI RUŠENJE KUĆA A DANAS SPREČAVAJU RUŠENJE!

Foto: Tanjug, RTS, N1, Twitter/detektor laži

Udruženje "Ne damo Jadar" podnelo je zahtev Vladi Republike Srbije i gradskoj upravi u Loznici 24. januara 2022. godine, tražeći rušenje kuća na parcelama u vlasništvu kompanije Rio Tinto. Tada je Zlatko Kokanović iz tog udruženja izjavio da zahtev za rušenje kuća predstavlja svojevrsno stratište ili ratište, te da se radi o psihološkom ratu nad stanovništvom.

Zahtev za rušenje tih kuća podneli smo 24. januara, jer ovo liči na stratište, na ratište. Ovo je vid psihološkog rata koji se stalno vrši nad stanovništvom, nad nama, našom decom! - izjavio je Kokanović.

Međutim, danas isto to udruženje, zajedno s istim Kokanovićem, došlo je kako bi sprečilo rušenje tih kuća. U članku se tvrdi da "Ekološki ustanak" Aleksandra Jovanovića Ćute, podržan od tajkunske propagandne mašinerije, organizuje ovo sprečavanje rušenja kao deo pokušaja da se izokrene istina i napadne predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

Međutim, postavlja se logičko pitanje koje je jedan korisnik društvene mreže X postavio: Kuće su vlasnici prodali, zar ne? Kako novim vlasnicima neko može braniti da s njima rade šta žele, bez obzira na to da li je reč o rudniku ili ne.

 

Takođe, važno je napomenuti da su građani Gornjih Nedeljica pružili ubedljivu podršku predsedniku Vučiću na prethodnim izborima, gde je osvojio 57,52% glasova.

Predsednik Vučić je više puta isticao da je odluka o prekidu saradnje s kompanijom Rio Tinto bila pogrešna i da bi Jadar bio najrazvijeniji kraj Srbije. Takođe je objasnio da su u sve umešane strane službe i da su uložile novac kako bi usporile i zaustavile rast Srbije, te da bi rast sa litijumom bio mnogo veći.

Mi smo sebi sa litijumom napravili ogromnu štetu, tačnije strane službe. Bilo je tu sukoba stranih sila, ali ne smem da govorim dalje. Postojale su određene službe koje su uložile novac da se rast Srbije uspori i zaustavi. Rast Srbije sa litijumom bi bio mnogo veći, da bismo mnogo štrčali – rekao je nedavno Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (41)

Loading
milan

20.09.2023 19:29

Muke se pogubili ne znaju ni šta hoće više, bitno je da su na "terenu" a zašto nije bitno.

Nebojša

20.09.2023 19:33

Ako brinu za Srbe neka odu na KosMet i vide kako se njihov kompanijski kolega ponaša prema njima

Mile

20.09.2023 19:33

Ne znaju ovi ljudi šta hoće

Ana

20.09.2023 19:38

Ma oni nisu ni E od ekologa, sramota.