BULATOVIĆ O DEKLARACIJI LIDERA SSP: Đilasu ne smeš da ostaviš ni nacrtanu ovcu! I nju bi našao načina da ošiša do gole kože!

Autor:

Vesti

19.09.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deklaracija o sprečavanju propadanja Srbije je, prema rečima Dejana Bulatovićam, nova prevara naroda

BULATOVIĆ O DEKLARACIJI LIDERA SSP: Đilasu ne smeš da ostaviš ni nacrtanu ovcu! I nju bi našao načina da ošiša do gole kože!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Dejan Bulatović, samostalni narodni poslanik i bivši potpredsednik SSP, ocenio je Deklaraciju o sprečavanju propadanja Srbije, dokument sa kojim je izašao SSP, kao novu prevaru naroda! 

- Za vikend smo, na žalost, po ko zna koji put u nizu svedočili pokušaju teške obmane naroda, koju je izveo, a ko drugi, nego Dragan Đilas, još jednom pokušavši da navede ljude da zaborave nesagledivu decenijsku štetu koju je njegov režim naneo ovoj zemlji i narodu. Jer šteta je tolika, da se i posle više od 10 godina i enormnog truda i rada koje predsednik Aleksandar Vučić ulaže, posledice još uvek osećaju - istakao je Bulatović u tekstu koji je napisao za naš portal, kao i:  

Foto: ST/Nemanja Pančić

Samostalni poslanik Dejan Bulatović

- Isti taj Dragan Đilas, koga se saradnici plaše zbog njegovih neuravnoteženih izliva besa i agresije, po sopstvenom priznanju kaže da nema pojma da li će ono što sebe danas naziva opozicijom biti u stanju da se ujedini i izađe složno na predstojeće izbore. Na sastanku Stranke slobode i pravde, čije se postojanje svelo samo i jedino na ograničenu medijsku promociju dva člana, Dragana Đilasa i Marinike Tepić (jer ostali, svi zajedno na celu sa Borkom Stefanovicem ne zavređuju pažnju čak ni njihovih plaćenih medija), proklamovana je nova prevara naroda pod nazivom -Deklaracija o sprečavanju propadanja Srbije-

Dalje navodi "da je imalo stida i srama ugrađeno u karakter Dragana Đilasa, odmah nakon debakla na prošlogodišnjim aprilskim izborima dostojanstveno bi se povukao i time stavio tačku na svoju dalju političku bruku". 

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Nakon javnog priznanja da je Aleksandar Vučić legitimno izabrani predsednik Srbije, povukao je niz abnormalnih političkih poteza kojima je osigurao svoju propast na javnoj sceni Srbije.  Izabravši da nemo posmatra nasilje koji njegovi poslanici na čelu sa Marinikom Tepić sprovode u parlamentu, opstruišući rad, zbog čega građani Srbije jedini trpe štetu, ponovo je osvetlao svoj obraz osvedočenog nasilnika, koji očigledno nema ništa protiv nasilja koje sprovode njegovi sledbenici - kaže Bulatović i dodaje:  

- U celini uzev, politička karikatura koja je u stanju da digne ruku na nevino biće kao što je pas, nesumnjivo je u stanju i da ponovo ovaj narod dovede na rub propasti, kao što je to već jednom i učinio. Sreća, pa ova zemlja na celu ima odgovornog državnika i mudrog političara Aleksandra Vučića koji zna da se takvima kao što je Dragan Đilas ni nacrtana ovca ne daje na čuvanje, pošto bi našao način i nju da ošiša do gole kože.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Milica

19.09.2023 16:17

E ovo je dobro. Đilas ne uzima on otima.

Pavle

19.09.2023 16:22

Djilas je gradjane Beograda i Srbije u potpunosti osiromasio dok je bio na vlasti.

Petar

19.09.2023 16:25

Djilasova Deklaracija o sprecavanju propadanja Srbije je nova prevara kojom se on sluzi u nadi da ce dobiti neku podrsku gradjana.

Nenad

19.09.2023 16:28

Srbija je propadala dok su je Djilas i njegovi pajtosi vodili.