ZBOG MARINIKE SAM NAPUSTIO SSP, UNIŠTILA JE STRANKU: Bulatović otkrio prljav veš, leti perje u opoziciji (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donedavni potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović raskinkao "prljavu igru" Marinike Tepić.

ZBOG MARINIKE SAM NAPUSTIO SSP, UNIŠTILA JE STRANKU: Bulatović otkrio prljav veš, leti perje u opoziciji (VIDEO)

Foto: Tanjug

Dejan Bulatović koji je nedavno napustio SSP i mesto potpredsednika stranke Dragana Đilasa, rešio je da raskrinka Mariniku Tepić, za koju navodi kako je sprovodila teror u stranci, uništavajući jedan po jedan odbor.

Bulatović je između ostalog, govoreći o nepočinstvima Marinike Tepić i izneo u javnost i to na koji način je kreirala aferu "Morović".

- Kao što sam ćutao mnogo puta, kao i kad sam ćutao na dan kada je ona izjavila da u Moroviću u vojnom lovištu, se radi sa marihuanom, da se tamo gaji marihunaa, da je tamo "Jovanjica" broj dva, znate, to je selo pored mog sela, ja živim u selu Batovcima, a selo Morović je prvo selo proed Batovaca - navodi Bulatović i dodaje:

- Tada sam rekao predsedniku partije, da ona iznosi potpune neistine, da je to lažna afera, da to nije istina, a da su to potvrdili radnici koji tamo rade i naši članovi stranke, koji su zaboga rekli, da li je moguće da ovo radite, da ugrožavate i naše poslove. Oni su ljudi tamo zaposleni, hrane svoje porodice.

 

 

Donedavni potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović je rekao kako je ceo taj kraj mislio da je on iskonstruisao laž koju je "predao" Mariniki Tepić, odakle su krenule nesuglasice unutar ove partije, koje su na kraju i rezultirali izlaskom Bulatovića:

- Da vam kažem sasvim iskreno, to je bio i prvi sukob sa predsednikom stranke, kada smo se sukobili ozbiljno u vezi sa iznošenjem te laži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vuk07

27.12.2022 19:56

Vidi care Dejane. B. Dok svi govore da M. Tepic je lažov i manipulise sa javnoscu ti cutis. Da si odma progovorio i pružio dokaze ne bi trebala država. Da se bavi vasim lažima. Izmisljanje afere za aferom. Uznemiravanje javnosti dovoditi u pitanje ceo državni aparat cak i uvukli presednika države Vucica njegovog brata Vas sve iz SSP treba strpati na jedno desetak godina zatvorene da ne izmisljate stvari. Politika nije za svakog i ako tvoji saborci lažu nisi trebao da iznosis stvari koje mogu da ti naprave problem. Al ti si odlucio da isteras stvari na cisto. A sta ti imas koristi od toga ti si nepoverljiv ni svojoj stranci ni familiji svojoj ni državi. OD TEBE NEMA FAJDE DEJANE - U TVOJOJ BIOGRAFIJI STOJACE NEPOVERLJIV.

Marinko

19.09.2023 17:23

Moja imenjakinja Marinika očigledno je spremna na sve.Izmišlja afere, spletkari,plasira laži za govornicom o tužiocima, o političkim protivnicima.Sve ovo mogla je i kao rumunska proročica,da ne troši vreme i novac ovog naroda.