PORUKA ĐILASU ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Građani mu natpisom jasno stavili do znanja šta misle o njegovoj izjavi o Srebrenici (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

11.04.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 17 časova u zgradi predsedništva odžaće se sastanak između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

PORUKA ĐILASU ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Građani mu natpisom jasno stavili do znanja šta misle o njegovoj izjavi o Srebrenici (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ispred same zgrade u parku osvanuo je transparent upućen Draganu Đilasu na njegovu izjavu o Srebrenici, kada je u septembru prošle godine kazao da ako je Međunarodni sud pravde rekao da je genocida bilo onda na tu temu nema više potrebe da se priča.

Ovakvom izjavom Đilas se bukvalno složio sa stavom Međunarodnog suda pravde, a nezadovljoni građani su upravo zbog toga odlučili da razviju transparent sa takvom porukom ispred zgrade Predsedništva u koju svakog časa lider SSP-a treba da stigne.

Republika

Foto: Republika

Poruka upućena Draganu Đilasu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slaven

11.04.2022 15:49

Znaci Ponos+Savo.Manojlovic... Osvojice vlast jedino raketama Patriot...🤣

Milica

11.04.2022 17:07

Djilkos sa masinskim mozgom:(((