LUČIĆ U PRIŠTINI: Sledi niz sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice zbog pokušaja gašenja MTS na Kosmetu

Autor:

Vesti

19.09.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručio je da će još jednom naglasiti pred predstavnicima međunarodne zajednice, da je pokušaj gašenja njihove kompanije kršenje Briselskog sporazuma.

LUČIĆ U PRIŠTINI: Sledi niz sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice zbog pokušaja gašenja MTS na Kosmetu

Foto: Youtube/Kosovo online

Generalni direktor kompanije "Telekom Srbija," Vladimir Lučić, boravi u Prištini radi održavanja niza sastanaka sa međunarodnim predstavnicima, nakon pokušaja vlasti u Prištini da zabrane rad MTS-a na Kosovu.

Lučić je istakao koliko je važan dan za "Telekom" u Prištini.

Planira da se sastane sa predstavnicima međunarodne zajednice, u formalnim i neformalnim okvirima, kako bi ponovno objasnio da je ono što se dešava nezakonito i suprotno prištinskim zakonima.

Takođe, poručio je da će još jednom naglasiti pred predstavnicima međunarodne zajednice, da je pokušaj gašenja njihove kompanije kršenje Briselskog sporazuma.

On je naglasio da je pravi izlaz iz ove krize prihvatanje žalbe "Telekoma."

Lučić je rekao da je Komisija za zaštitu konkurencije neopravdano optužila "Telekom" za neusklađenost sa njihovim zakonom u vezi sa preuzimanjem kablovskih operatera.

- Danas se održava javno saslušanje o tom slučaju pred Komisijom. Bez obzira na to, "Telekom" ostaje optimističan u vezi obe ove situacije i veruje da će pravda prevladati - rekao je on.

Međunarodna zajednica je već podržala njihovu poziciju, ali smatraju da je potrebno dodatno vršiti pritisak kako bi se problem rešio na adekvatan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading