VUČIĆ JE VEĆ JEO PARIZER: Prozivaju ga zbog ovoga, ali lider Srbije već dokazao da je deo naroda!

Autor:

Vesti

12.09.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić još jednom dokazao da je čovek od reči!

VUČIĆ JE VEĆ JEO PARIZER: Prozivaju ga zbog ovoga, ali lider Srbije već dokazao da  je deo naroda!

Foto: Instagram/Printscreen

Kada je predsednik Vučić rekao da će parizer da pojeftini, zli jezici su jedva dočekali da se uhvate za nešto čemu će se smejati, te su shvatili to kao da se šali sa narodom.

Ono što su, izgleda, smetnuli sa uma je da je predsednik još odavno objavio fotografiju na kojoj seče parizer zajedno sa ministrom Tomislavom Momirovićem i Zoranom Drobnjakom.

Na ovaj način, predsednik je još jednom pokazao da stoji uz svoj narod i da jesti parizer nije sramota. On je takođe još jednom dokazao da je stajao uz srpski narod i kad su vremena teška. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

On je tako odgovorio na prozivke iz opozicije na konto nižih cena koje će od srede biti u prodavnicama, kao i urednika NIN-a, Milana Ćulibrka, koji je rekao da predsednik Srbije prvi treba da pojede parizer, koji će biti jeftiniji.

Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak - rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (97)

Loading
Ljubica

12.09.2023 22:11

Naravno da ga nije sramota da jede isto što i narod.

Iva

12.09.2023 22:12

Ako opozicija nema sta da ponudi narodu osim da omalovažava sve što Vučić radi onda bolje da odustanu od izbora, vec nekoliko dana samo o parizeru pričaju kao da je nuklearna fizika , ali volim način na koji im Vučić zatvara usta lepo uzme čovek napravi sendvič i nastavi da radi za Srbiju a opozicija neka vata zazubice

Jasna

12.09.2023 22:24

Sramota sta radi opozicija cime se bave. Ponašaju se kao da oni ne jedu parizer. Sta jedu ako ne jedu salamu.

Relja

12.09.2023 22:24

Vučić delima pokazuje da je u pravu i to mu pravo opozicija ne može uzeti.