SREBRNI KOŠARKAŠI POKLONILI DRES REPREZENTACIJE PREDSEDNIKU VUČIĆU! Evo kako im se zahvalio na ukazanom poštovanju (FOTO)

Autor:

Vesti

12.09.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je srpske košarkaše u Predsedništvu.

SREBRNI KOŠARKAŠI POKLONILI DRES REPREZENTACIJE PREDSEDNIKU VUČIĆU! Evo kako im se zahvalio na ukazanom poštovanju (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

U Predsedništvu Srbije danas je organizovan doček svetskih vicešampiona iz Manile.

Nakon govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kapiten reprezentacije, Bogdan Bogdanović, na poklon je predsedniku dao dres na kome se nalaze potpisi svih igrača koji su uzeli srebro u Manili.

Predsednik se još jednom zahvalio košarkašima i istakao da je pred srpskim timom bila velika odgovornost i težak zadatak.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Doček košarkaša u Predsedništvu

- Znao sam da imaju šampionsko srce, da su pobednici i da će vratiti svojoj zemlji ono što im je ona dala. Posebna zahvalnost Boriši Simaniću, našem heroju iz Manile - naveo je predsednik Vučić i dodao:

Predsednik je na poklon takođe dobio i košarkašku loptu.

Vučić se zahvalio celom timu jer je ujedinio Zvezdu i Partizan.

- Nikad nisam video toliko Zvezdinih navijača koji oduševljeno gledaju Aleksu, Bogdana, Vanju... Ili partizanovci Dobrića.

Predsednik je rekao da će, ukoliko košarkaška reprezentacija osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, svaki igrač dobiti po 200.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (99)

Loading
Milos

12.09.2023 19:44

Svaka čast, predsednik je zaslužio to

Nikola

12.09.2023 19:45

Svakako lep gest od strane košarkaša

Jana

12.09.2023 19:52

Bravo za naše zlatne momke koji su drugi na svetu. Ovako mala Srbija a toliki uspeh. Svima ćemo pokazati u Parizu ko je zemlja košarke. A ovaj novac je samo podsticaj nikako cilj. A sigurno i znači podrška predsednika i cele zemlje za nove pobede.

Nikolina

12.09.2023 19:58

Lep gest od strane košarkaša