POSLE 4 MESECA PROMENILI MIŠLJENJE! Predsednik Vučić odgovorio opoziciji: Do kraja meseca će dobiti odgovor i verujem da će se obradovati

Autor:

Vesti

11.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na društvenim mrežama povodom nagle promene kursa od strane opozicije, kada su u pitanju izbori u Srbiji.

POSLE 4 MESECA PROMENILI MIŠLJENJE! Predsednik Vučić odgovorio opoziciji: Do kraja meseca će dobiti odgovor i verujem da će se obradovati

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

- Posle četiri meseca predstavnici opozicije promenili su mišljenje. Da li su išli kod nekoga na ručak u ambasadu, ili je bio dovoljan doručak ili samo snek, ne znam, ali odjednom su se pojavili sa drugačijim mišljenjem posle četiri meseca i dostavili mi ga - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- U svakom slučaju, oni će do kraja meseca dobiti i moj usmeni i moj pisani odgovor i verujem da će se obradovati. A, kakvi će sve izbori i kada da budu, nije Srbija, i nije srpska država, fontana želja da ih ispunjava onima koji maštaju o tome da dobiju veći broj poslanika kako bi, valjda, mogli u potpunosti da nam izgaze klupe u Narodnoj skupštini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Mia

11.09.2023 20:03

Opozicija ne bira sredstva da dodje na vlast ali dzaba im sve,narod ih ne zeli!

Tanja

11.09.2023 20:04

Predomisljanje opozicije je ocekivano jer im je do sada sve propalo.

Marko

11.09.2023 20:08

Opozicione stranke koje zahtevaju izbore su verovatno dobile naređenje da traže izbore. Nemam pojma čija je to loša procena. Vučić se izbora ne boji.

Bubi

11.09.2023 20:13

Opozicija više ni sama ne zna šta hoće, čas bi hteli izbore čas ne!