KUPIĆU PARIZER I JOGURT, A ONI NEK SE SMEJU: Predsednik Aleksandar Vučić brutalno odgovorio na sramne prozivke opozicije!

Autor:

Vesti

11.09.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić prokomentarisao to što je opozicija negodovala nedavno najavljena pojeftinjenja osnovnih namirnica.

KUPIĆU PARIZER I JOGURT, A ONI NEK SE SMEJU: Predsednik Aleksandar Vučić brutalno odgovorio na sramne prozivke opozicije!

Foto: ATAImages

Predsedik Aleksandar Vučić je tokom svog današnjeg obraćanja, nakon sastanka lidera Procesa Brdo-Brioni u Skoplju, prokomentarisao to što je opozicija negodovala nedavno najavljena pojeftinjenja osnovnih namirnica.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem.

- U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu - napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (47)

Loading
Hana

11.09.2023 22:05

Ovakvim prozivkama od strane opozicije Vučić odgovara na pravi način.

Borka

11.09.2023 22:10

Opozicija sramno proziva, svaki Vucicev pokisaj da olaksa zivot gradjanima ismeva i omalovazava, ne znam samo na koji nacin su oni pomogli nasem narodu.

Goga

11.09.2023 22:12

Na svaku prozivkh koja dolazi od strane opozicije Vučić ima spreman i argumentovano odgovor.

Anika

11.09.2023 22:12

Pa nek se smeju oni nista drugo I ne znaju!Svi mi jedemo sendvice sta tu ima lose!?