OPOZICIJA PREDALA ZAHTEV ZA RASPISIVANJE IZBORA: Traže izlazak na birališta do kraja godine

Autor:

Vesti

11.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali i lokalnih tema su mesecima unazad, a kako mediji prenose, sasvim je izvesno da ćemo na birališta u decembru.

OPOZICIJA PREDALA ZAHTEV ZA RASPISIVANJE IZBORA: Traže izlazak na birališta do kraja godine

Foto: youtube.com/printscreen

Više opozicionih stranaka, među kojima su Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde i Zeleno levi front, zatražili su danas raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja godine.

Održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali i lokalnih tema su mesecima unazad, a kako mediji prenose, sasvim je izvesno da ćemo na birališta u decembru.

Deo opozicije u ponedeljak je blokirao rad Parlamenta, praveći haos unutar skupštinske sale, kada je izneo zahtev za raspisivanje prevremenih izbora.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nekoliko navrata je pominjao mogućnost održavanja izbora i da će odluku o eventualnom raspisivanju vanrednih izbora na zahtev opozicije doneti posle sednice Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija (UN) u drugoj polovini septembra.


- Razgovarao sam sa predstavnicima političkih partija vlasti i vidim da tu postoji raspoloženje da se izađe u susret zahtevima bivšeg režima - rekao je Vučić na konferenciji za medije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading