LAŽNA OPOZICIJA HOĆE IZBORE PREKO ULICE! Đurđev poručio: Vučićevi potezi demokratski i solidarni

Autor:

Vesti

11.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija zna, rekao je on, da izbore ne može dobiti te im je jedina šansa da destabilizuju državu putem nasilja na ulici i u institucijama.

LAŽNA OPOZICIJA HOĆE IZBORE PREKO ULICE! Đurđev poručio: Vučićevi potezi demokratski i solidarni

Foto: Medija centar Beograd

Lažna opozicija u funkciji pete i šeste kolone, a uz pomoć inostranih agentura pod plaštom nezavisnih medija, traži nove izbore na svim nivoima, moleći se u sebi da do njih nikada ne dođe, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Opozicija zna, rekao je on, da izbore ne može dobiti te im je jedina šansa da destabilizuju državu putem nasilja na ulici i u institucijama.

- Na njihovu žalost, a na sreću građana Srbije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je demokrata i raspisaće izbore na kojima će ponovo osvojiti vlast, jer je svojim desetogodišnjim pregalaštvom pokazao da je dostojan poverenja većinske normalne Srbije - izjavio je Đurđev.

Upitan da prokomentariše nove mere pomoći našim najstarijim sugrađanima, objasnio je da partija koju oni zastupa jednoglasno podržava iste, jer su u funkciji borbe protiv inflacije izazvane spoljnim faktorima, te realno zasnovane s obzirom da su sredstva za pomoć obezbeđena kroz poslednji rebalans budžeta.

- Vučić je pokazao najznačajniju osobinu koju jedan državni lider može da demonstrira u izazovnim vremenima poput današnjih, a to je solidarnost. Briga o najstarijim sugrađanima je mera patriotizma, humanosti i odgovornosti. Oni koji to vide kao kupovinu glasova zapravo vrše autoprojekciju, jer oni su ti koji su kupovali glasove od 2000. do 2012. godine, jer oni su ti koje je su zapadni centri moći odavno kupili - zaključio je predsednik Srpske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (38)

Loading
Keti

11.09.2023 12:27

Nijednu konkretnu ideju ni predlog nisam cula od opozicije. Oce izbore ali glupim protestima.

anabela

11.09.2023 12:31

Opozicija ne moze da prihvati uspeh Srbije i cinjenicu da in gradjani ne zele

Maja

11.09.2023 12:31

Izbori su tu kojo treba da pokazu ko je na vlasti

Maja

11.09.2023 12:32

Svesna je opozicija da ne može doći na vlast redovnim putem.