PARTIZAN NE STAJE! Duljaju stiže 11. POJAČANJE! Novi STRANAC u Humskoj!

Autor:

Sport

11.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posao se privodi kraju.

PARTIZAN NE STAJE! Duljaju stiže 11. POJAČANJE! Novi STRANAC u Humskoj!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Iako se činilo da je prelazni rok završen za Partizan, crno-beli su u dubokoj “nadoknadi vremena”, po završetku letnje fudbalske pijace, angažovali štopera Natana de Medinu (25).

Ovaj centralni defanzivac biće 11. pojačanje "parnog valjka", prenosi "Telegraf". On će u Humsku stići tokom utorka na medicinske preglede i završne pregpovore, kao slobodan igrač na tržištu, pošto mu je u junu istekao ugovor sa nemačkim Branšvajgom.

Medina je odavno želja sportskog sektora iz Humske, ali zbog mnogih okolnosti, kako finansijskih, tako i pregovaračkih, transfer nije ranije realizovan.

Trener Igor Duljaj je na toj poziciji imao samo Mihajla Ilića i Svetozara Markovića, dok je odnedavno počeo da koristi na tom mestu i Sinišu Saničanina, zbog premora pomenutog tandema.

Natan de Medina je rođen u Belgiji, iako njegovo poreklo vuče iz Konga. Prošao je kompletnu omladinsku školu Anderlehta i bio stalni član mlađih reprezentativnih selekcija ove države, dok je profesionalni ugovor sa klubom iz Brisela je potpisao 2016.

U jakoj konkurenciji sa svega 19 leta, nije uspeo da se izbori za mesto pod suncem u matičnom klubu, pa se odlučio da ode na pozajmicu u OH Luven, odakle je nastavio karijeru u Muskronu, koji je 2017. otkupio njegov ugovor od Anderlehta.

Tamo je nastupao tri sezone, posle čega je napravio iskorak i prešao u tadašnjeg bundesligaša Arminiju iz Bilefelda, da bi prošle godine parafirao za pomenuti Branšvajg, za koji je protehodne sezone upisao 17 utakmica.

Visok je 183 cm, ali veoma agresivan u skok igri, gde često dobija duele s protivničkim igračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading