"Dobro je što košarkaši nisu osvojili zlato"!!! Opozicija se raduje porazu heroja nacije! Šok u "Utisku nedelje"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.09.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je igrala finale na SP u Manili i posle divovske borbe poražena je od selekcije Nemačke, a verovali ili ne, suze naših košarkaša opozicionare su obradovale.

"Dobro je što košarkaši nisu osvojili zlato"!!! Opozicija se raduje porazu heroja nacije! Šok u "Utisku nedelje"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Detektor laži

Raša Nedeljkov, direktor "Crte", opozicione NVO, rekao je večeras u u "Utisku nedelje" da je "možda dobro" što košarkaši nisu pobedili u finalu jer bi onda zlatnu medalju "zloupotrebili" Aleksandar Vučić i njegova vlast!?! 

Naime, na pitanje voditeljke Olje Bećković "Da li ste imali trunku razočarenja zbog toga što košarkaši nisu osvojili zlatnu medalju?", Nedeljkov je kao iz topa ispalio:

- Možda je i dobro što nisu na prvom mestu jer onda bi se to više politički eksplatisalo u negativnom smislu! - rekao je on.

Šta je Nedeljkov rekao na ovu temu pogledajte u videu ispod:

 

 

Podsećamo, košarkaška reprezentacija Srbije danas je igrala finale na SP u Manili i posle divovske borbe poražena je od selekcije Nemačke.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading