I POLITIČARI IZ REGIONA BODRILI NAŠE KOŠARKAŠE! Uz Srbiju i kad gubi! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I političari iz regiona pratili su finalnu utakmicu na SP u košarci i navijali i opisivali šta im je prolazilo kroz glavu dok su reprezentativci i Srbije i Nemačke vodili lavovsku borbu na terenu.

I POLITIČARI IZ REGIONA BODRILI NAŠE KOŠARKAŠE! Uz Srbiju i kad gubi! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nenad Stevandić, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske, meč je gledao s porodicom i prijateljima u jednom kafiću, a u razgovoru za Srpski telegraf kaže da je ovo veliki uspeh naših košarkaša, ali da su sudije usmerile tok meča na našu štetu.

- Iako je ovo veliki uspeh, uspeh iznad očekivanja koja smo imali pre prvenstva, moram reći da su sudije usmerile tok meča na našu štetu. Ni to Nemcima ne bi pomoglo da je još neko od naših igrača imao srce kao Aleksa Avramović - istakao je Stevandić.

Vladislav Dajković, predsednik Slobodne Crne Gore, utakmicu je pratio s prijateljima, a bili su ogrnuti zastavama Srbije i Kraljevine Crne Gore.

- Crna Gora je uz Srbiju i kad gubi. Ako nas je istorija ičemu naučila, naučila nas je da pobednici nisu oni koji samo pobeđuju nego i oni koji nakon poraza ustanu i nastave dalje. Hvala reprezentaciji Srbije što je pokazala da jedan mali narod u srcu Evrope može da dođe i do krova sveta. Živeli i neka se zna da je Sparta uvek uz Srbe i reprezentaciju Srbije - poručio je Dajković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading