NIKAD GORA PLJUVAČINA NA ŠOLAKOVOJ NOVOJ S: Mentalno se razgibavaju vređajući Vučića!

Autor:

Vesti

04.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvu epizodu emisije ,,Mentalno razgibavanje" posvetili vređanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NIKAD GORA PLJUVAČINA NA ŠOLAKOVOJ NOVOJ S: Mentalno se razgibavaju vređajući Vučića!

Foto: Nova S, TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Emisija ,,Mentalno razgibavanje", koja se emituje na televiziji Nova S, koja je u vlasništvu Dragana Šolaka, s punim pravom može se okarakterisati kao televizijski termin koji je rezervisan isključivo za pljuvanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U istom, možda čak i nešto jačem ritmu, nastavlja se i ove godine ono što smo gledali i protekle, te su tako svoju prvu epizodu u ovoj sezoni, voditelji Srđan Jovanović i Marko Stepanović posvetili isključivo predsedniku Srbije, kog su gotovo celih sat vremena vređali i ismevali.

Upravo tako se može isvesti zaključak da je voditeljski par od rane zore osuo paljbu na račun predsednika Aleksandra Vučića, kritikujući ga (jer nemaju za šta drugo) što je tokom leta radio, dok su oni, naravno, odmarali.

- Nema pauze. Jednom prilikom predsednik je rekao da ne ide na more i da uživa što ne ide na more. Njegova objašnjenja da neće da ide na more, da se okreće po ležaljkama, pa imaš faktor 60, namaži se. Kad je on bio poslednji put na moru, seća li se neko - bila je ironična konverzacija Jovanovića i Stepanovića.

S obzirom na činjenicu da nisu imali razlog da upute bilo kakvu adekvatnu kritiku na račun predsednika Srbije, voditelji su se osvrnuli i na njegov stajling, jer to je, prema njihovoj proceni, jedna od najevećih grešaka koje je načinio Vučić(i super je ako je tako, pošto to znači da nemaju, čak ni uz najveću mržnju prema njemu, šta drugo da mu zamere).

 Naime, gotovo celih 15 minuta posvetili su kritikovanju predsednikovih cipela, sakoa i načinu na koji je to sve uklopio. Za njih je reklo bi se, način oblačenja od državnog značaja...

- Savetnici, modni stilisti predsednika Republike, zašto mu dajete da se oblači sam...ako ti razmišljaš o našoj Srbiji, ovakav,ovako stojeći, skloni ga molim te - nastavili su u podrugljivom tonu.

Tu naravno nije kraj, pa je pored svega ovoga, prva epizoda pomenute emsije posvećena i lobiranju da Šolakove N1 i Nova S dobiju naciolanlu frekfenciju, što su vešto pokušali da uvuku kroz priču o protestima, pokazajući zapravo da je to jedini,prvi i pravi razlog onih koji na istima učestvuju, krijući se iza priče o zločinima u maju. 

U tom tonu, voditeljski par nastavio je kritikujići i ismevajući reforme koje Ministarstvo prosvete donelo u cilju poboljšanja kvaliteta školstva, čime su jasno stavili doznanja kako i na koji način gledaju na, nimalo lepe događaje, koje su se proteklih meseci dogodili u Srbiji, a kritika nisu poštedeli ni jedan od najaktuelnijih, svetksih događaja Expo 2027 koji će se održati u Srbiji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
z81

04.09.2023 13:38

mentalno odeljenje , a ne razgibavanje

Miško

05.09.2023 09:22

@z81 - Mare i Srđan, svetlo u medijskom mraku. Svaka vam čast za humor👍

Nenad

04.09.2023 13:40

Ma sve su to ludaci koji samo lupaju i nadaju Predsednika Vučića.

ALEX

04.09.2023 13:41

Pa sta drugo očekivati od šljama kakvi su oni!