"IAKO VREME NIJE LAKO, DRŽAVA NIJE ZABORAVILA OBIČNOG ČOVEKA" Pogledajte kako je protekla radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.09.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je istakao da nas tek čekaju izazovna vremena.

"IAKO VREME NIJE LAKO, DRŽAVA NIJE ZABORAVILA OBIČNOG ČOVEKA" Pogledajte kako je protekla radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

 

- I ove nedelje smo pokazali da se dobri rezultati ostvaruju upornošću, vrednim i marljivim radom, kao i da, ulažući u obrazovanje i škole, doprinosimo sigurnijoj i perspektivnijoj budućnosti za našu decu.

Vučić se osvrnuo na činjenicu da vreme u kojem živimo nije lako, naglašavajući da Srbija ipak nije zaboravila na običnog čoveka.

- Iako vreme u kojem živimo nije lako, država nije zaboravila običnog čoveka i njegove potrebe. Zato, više nego ikada, nastavljamo da gradimo i radimo na obnovi lokalnih puteva i mostova, da slušamo probleme i ideje građana i zajedno idemo napred bez zaustavljanja.

Predsednik je istakao da nas tek čekaju izazovna vremena.

Čekaju nas izazovna vremena, zato moramo da budemo složni, vredni, da branimo interese Srbije i damo maksimalan doprinos njenim razvoju - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (169)

Loading
Filip

03.09.2023 10:29

Gradjani uvek racunaju na pomoć Vucica i uvek njihovi problemi budu reseni! Druge predsednike je bilo briga za običnog čoveka! Bravo Vučicu!

Ena

03.09.2023 10:38

Zahvaljujući Vučiću Srbija se gradi i razvija, a narod sve bolje živi.

Nataša

03.09.2023 10:41

Vučić je mnogo puta pokazao da ima sluha za probleme običnih čoveka. Zato mu građani i veruju.

Nataša

03.09.2023 10:42

Vučić je taj koji je spreman da sasluša i reši probleme običnih ljudi. Zato mu građani i veruju.