U NARUČJU MAJKE, SA STIDLJIVIM OSMEHOM NA LICU! ONA JE DANAS MINISTARKA U VLADI SRBIJE: A ovako je izgledala kad je bila dete! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.09.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je danas aktulena ministarka u Vladi Srbije, koja ostavlja bez daha svojim izgledom.

U NARUČJU MAJKE, SA STIDLJIVIM OSMEHOM NA LICU! ONA JE DANAS MINISTARKA U VLADI SRBIJE: A ovako je izgledala kad je bila dete! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiji u Vladi Srbije podelila je svoje fotografije iz detinjstva.

Naime, ministarka je sa nama podelila fotografije iz perioda kada je bila beba, ali i one iz studenstskih dana.

Na prvoj fotografiji, ministarka Kisić nalazi se u naručju majke, te je otuda i jasno od koga je nasledila lepotu. Druga fotografija je iz perioda kada je bila nešto starija i na toj fotografiji je u zagrljaju oca.

Tokom emisije ,,Sa Tanjom na TI" ministarka Darija Kisić otkrila je da se veoma rado seti studentskih dana, te otuda fotografija baš iz tog perioda, kada je kao studentkinja Medicinskog fakulteta boravila na Baliju.

Foto: Privatna arhiva

Darija Kisić iz studentskih dana

Prisećajući se detinjstva, ali i studentskih dana ministarka Darija Kisić je u emisiji ,,Sa Tanjom na TI" otkrila zbog čega se odlučila za medicinu, kao i detalje iz detinjstva, zbog kojih je, kako i sama kaže, bila prinuđena da prerano odraste.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Darija Kisić

U tom pre ratnom periodu možda sam se pre identifikovala sa ocem koji je bio rukovodilac jednog od najuspešnijih preduzeća u tadašnjoj Jugosalvaiji. Valjda mi se kao devojčici sviđao takav način života, dinamičan, putovanja... Mama je pedijatar. To je u tom periodu izgledalo dosadno. A onda u tom ratnom periodu, brat i ja u izbeglištvu, nismo bili sa roditeljima dve godine. Očigledno mi je nedostajala majka. Sve je to nekako dovelo do toga da upišem medicinu. Porodica se okupila baš pred moj prijemni, sećam se da je ona bila iznenađena. Rekla mi je u jednom momentu da nije sigurna da sam ja za medicinu. Ali dobro, kaže, ti šta god uzmeš da učiš, učićeš dobro. Evo ja sam u tim godinama kao ona tada i moja ćerka sada sprema prijemni za medicinu i ja sada nisam iznenađena. I nju sad da pitate da li je zbog majke, i ona će reći da nije -otkrila je ministarka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading