PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI ZA LESKOVČANKE: Grad pre kraja godine dobija novi MAMOGRAF

Autor:

Vesti

24.08.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da je, sa druge strane, pre samo desetak godina u tom gradu bio "javašluk, lopovluk i nerad"

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI ZA LESKOVČANKE: Grad pre kraja godine dobija novi MAMOGRAF

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras, na novoizgrađenom stadionu Dubočica u Leskovcu, da će žene u Leskovcu i okolini pre kraja godine, uprkos gradnji nove bolnice u tom gradu, imati na raspolaganju mamograf.

Na pitanje šta da rade žene u Leskovcu i okolini dok se ne izgradi bolnica u Leskovcu pošto mamograf ne radi, Vučić je rekao da u Leskovcu nije bio mamograf 2005. i 2012. godine, dok će sada Leskovac dobiti i novu bolnicu i mamograf.

- Pre je bila bolnica koja propada, urušena i gotovo razorena koja nije ličila ni na šta, nikakve opreme nije bilo, a ovde je neko došao i hteo da se nešto promeni posle decenija propadanja. Do sada smo potrošili oko 10 ili 11 miliona evra samo na leskovačku bolnicu, a uložićemo ukupno u nju 45 miliona evra, upravo zato da bi bio i mamograf - naveo je Vučić.

Kaže da je saglasan sa konstatacijom da je problem što žene u tom kraju nemaju mamograf, što sada koriste kao razlog za napade na njega upravo oni koji su uništili leskovačku bolnicu.

- Mi ćemo se postarati za sve probleme, ali nije lako u toku rekonstrukcije da nabavljate memograf, ipak postaraćemo se da pre kraja godine mamograf bude u Leskovcu i to je moje obećanje - poručio je Vučić.

Istakao je da je, sa druge strane, pre samo desetak godina u tom gradu bio "javašluk, lopovluk i nerad".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (64)

Loading
Vera

24.08.2023 19:48

Za Leskovčanke obo je sjajna vest, i mogućnost da bolje brinu o svom zdravlju.

Zoran

24.08.2023 19:55

Naravno da će stići i mamograf ali tada neće biti onih kritičara da to objave. Nestaje struja zbog radova a kritičari lažu da je to od loših uslova.

Tanja

24.08.2023 19:58

Predsednik Vučić se maksimalno zalaže i daje sve od sebe da svim građanima Srbije obezbedi najbolje moguće uslove za život.

Anja

24.08.2023 19:59

Bravo! Građani Leskovca će sada lakše da dođu na red za ovako bitan pregled.