PREDSEDNIK IRONIČNO ODGOVORIO NA UDARNO PITANJE! Vučić: Kad može Viola, može i crnogorska ministarka!

Autor:

Vesti

24.08.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovarajući na pitanje novinara o razlozima za zabranu ulaska Jovani Marović, Vučić je naglasio da ne komentariše odluke državnih organa i da je to unutrašnja stvar Srbije.

PREDSEDNIK IRONIČNO ODGOVORIO NA UDARNO PITANJE! Vučić: Kad može Viola, može i crnogorska ministarka!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Tokom obilaska novoizgrađenog stadiona u Leskovcu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovorio na pitanje novinara u vezi sa zabranom ulaska u Srbiju Jovani Marović, crnogorskoj ministarki. Na ovo pitanje, predsednik je istakao da se nikada ne meša u rad državnih organa i da odluke o ulasku ili zabrani ulaska u zemlju donose nadležni organi.

Odgovarajući na pitanje novinara o razlozima za zabranu ulaska Jovani Marović, Vučić je naglasio da ne komentariše odluke državnih organa i da je to unutrašnja stvar Srbije. Ova izjava sugeriše na poštovanje principa vlasti različitih institucija i nepristrasnost predsednika u odnosu na njihove odluke.

Ali danas sam apelovao da se svaki put bivšim ministrima iz Crne Gore, koji dolaze da zauzimaju auto-puteve u Beogradu, da ih uvek pustimo. Ona će biti naš drag gost da ulazi. Nije fer to od MUP i BIA, jer mi puštamo Violu fon Kramon da ulazi, koja svaki dan vodi specijalni rat protiv Srbije. Kada može Viola, što ne može i crnogorska ministarka da dolazi i da nas uči šta je demokratija. Posebno se izvinjavam ministarstvu inostranih poslova Crne Gore, onima koji su zabranjivali Matiji Bećkoviću da uđe u Crnu Goru, našem ambasadoru da obiđe roditelje - kaže predsednik Vučić.

Zabrana ulaska stranim državljanima ili zvaničnicima u neku zemlju je pravilo kojim se štiti sigurnost i interesi te zemlje. U ovom slučaju, predsednik Vučić je istakao svoj stav da se ne meša u rad nadležnih organa, prepoznajući njihovu ulogu i odgovornost u donošenju takvih odluka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Tanja

24.08.2023 19:55

Takvima kao Jovani Marović i Viola Fon Kramon koji hoće da unište Srbiju i Predsednika Vučića treba proterati.

Lutka

24.08.2023 19:57

E i treba tako da odgovori. Zlata mu je vredan odgovor.Bravo.

Lola

24.08.2023 20:01

Neka gospođa u Crnoj Gori blokira auto put, a ne u Srbiji.

Iva

24.08.2023 20:03

Ako su nadležne institucije donele takvu odluku, zaista ne vidim zašto bi se predsednik mešao.