PREDSEDNIK VUČIĆ SA MILATOVIĆEM: Veoma dobar razgovor o napretku u odnosima Srbije i Crne Gore (FOTO)

Autor:

Vesti

22.08.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić i Milatović sastali su se na marginama neformalnog sastanka lidera Zapadnog Balkana

PREDSEDNIK VUČIĆ SA MILATOVIĆEM: Veoma dobar razgovor o napretku u odnosima Srbije i Crne Gore (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Atini sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem o napretku u odnosima Srbije i Crne Gore.

- Veoma dobar razgovor sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem o napretku u odnosima između Srbije i Crne Gore - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić i Milatović sastali su se na marginama neformalnog sastanka lidera Zapadnog Balkana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Feniks

22.08.2023 11:46

Treba uvek imati prijateljske odnose sa Crnom Gorom.

Ana

22.08.2023 12:00

Drago mi je da Vučić ima dobru saradnju sa crnogosrskim predsednikom. Milatović bi samo malo više pažnje trebao da obrati na pojedince koji u CG, pogrešno tumače izjave nekih srpskih ministara i da se pozabavi da se on kao predsednik malo više i pita. Posledica toga, bila bi i ulazak Srba u Vladu, kao i pravo da se pitaju o nekim stvarima koji ih se veoma tiču, što bi bilo i pravedno.

Anči

22.08.2023 12:02

Milatović treba da se založi da Srbi udju u Vladu, i da ne dozvoli da mu se neki ekstremisti motaju i pitaju po Crnoj Gori, koji su skloni da zavađaju naša dva oduvek bratska naroda.

Anuška

22.08.2023 12:04

Razgovor Vučića i Milatovića je sigurno bio dobar, jer po svojoj prirodi je nešto šro je trebalo vrlo brzo da se desi. Naročito što su pre neki dan pojedinci iz Crne Gore, osuli drvlje i kamenje po Vučeviću, koji je samo istinu rekao. Kosovo ne treba, odn. nije trebalo da bude priznato kao država, od strane Crne Gore.