DIJANA HRKALOVIĆ PODIGLA MAJICU I POKAZALA SVIMA DOKAZ SVOJE BORBE: Preživela sam, sve je u glavi (FOTO)

Autor:

Vesti

13.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrkalović je krajem prošle godine imala izuzetno tešku operaciju, koja se umalo nije fatalno završila

DIJANA HRKALOVIĆ PODIGLA MAJICU I POKAZALA SVIMA DOKAZ SVOJE BORBE: Preživela sam, sve je u glavi (FOTO)

Foto: printscreen/Twitter/Dijana Hrkalović

Nekadašnja državna sekretarka MUP Srbije, Dijana Hrkalović govorila je o svojoj bolesti, a sada je podelila i fotografiju na kojoj se vidi ožiljak koji joj je ostao nakon teške operacije.

Naime, Hrkalović kojoj je dijagnostifikovan rak materice, a koji je pobedila ovom fotografijom je podsetila i na predvodnika tzv. protesta protiv nasilja, Srđana Milivojevića koji preti tuđoj deci i ženi koja zbog raka ne može da ima decu.

- 1. Svake ,,proteste protiv nasilja" predvodi nasilnik Srđan Milivojević koji preti tuđoj deci i ženi koja zbog raka ne može da ima decu. 

2. Davali su mi najcrnje prognoze, preživela sam, rak može da se pobedi, borite se, sve je u glavi! - napisala je ona.

 

 

Kako je portal Republika prvi pisao, Hrkalović je krajem prošle godine imala izuzetno tešku operaciju, koja se umalo nije fatalno završila.

- Njoj je na redovnom ginekološkom pregledu dijagnostikovan rak materice, koji se inače veoma teško otkriva jer ga ne prate bolovi. Karcinom je bio u poodmakloj fazi i hitna operacija je bila neophodna. Morali su sve da joj izvade. - rekao je izvor blizak Dijani Hrkalović.

Zahvat je, kako je rekao naš sagovornik, u jednom trenutku pošao po zlu:

- Tokom operacije je došlo do pogoršanja jer joj je pukla i stomačna aorta. Da li se to desilo samo od sebe ili je aorta probušena tokom zahvata, tek, bukvalno je jedva preživela.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Hrkalovićeva suočava s teškom bolešću, o čemu je već govorila za medije.

- U maju 2019. puklo mi je debelo crevo. Do oktobra sam imala sedam teških operacija. Jedva sam preživela. Lekari su mi rekli da je do toga došlo zbog stresa. A meni stres nisu prozvodile moje poslovne aktivnosti, već percepcija nepravde i psihičko zlostavljanje ministra Stefanovića, koje je trajalo godinama - ispričala je početkom prošle godine.

Navela je i da je zbog tih operacija drastično smršala i izgubila čak 15 kilograma. Tvrdila je, takođe, da iz MUP te godine nije oterana, već da je baš teška bolest bila razlog odlaska:

- Zbog borbe sa opakom i komplikovanom bolešću napustila sam svoj prethodni radni angažman. Ranije me je bilo sramota da pričam o svojoj bolesti, mislila sam da je to slabost, ali sada se više ne stidim, ne doživljavam to više kao slabost, već me je borba s tim samo ojačala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mili

15.08.2023 07:26

Super sto si pobedila rak..da zivis 100 g ali za dela koja si ucinila,zatvor,devojko.