SVE JE SPREMNO ZA DETONACIJU: Crvena zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

13.08.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vezista stiže na Marakanu.

SVE JE SPREMNO ZA DETONACIJU: Crvena zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli sezonu, pošto su nakon dominantnih igara u pripremnom periodu, svoju superiornost pokazali i u prva tri kola Superlige.

Crveno-beli su u prvom kolu domaćeg prvenstva savladali Vojvodinu sa 5:0, zatim je srušen i Napredak sa 4:0, a poslednja pobeda u nizu je stigla u Lučanima, gde su izabranici Baraka Bahara porazili Mladost, rezultatom 4:1.

Ipa, i pored izvrsnog početka sezone, Crvena zvezda i dalje nije završila sa dovođenjem pojačanja. Jasno je da se šampion Srbije najviše raspituje za napadače, nakon što nisu uspeli da dovedu Emanuela Late Lata, ali isto tako crveno-beli traže pojačanja i na sredini terena.

Kako MaxBet Sport saznaje, Zvezda je to pojačanje našla, i to u Danskoj, u ekipi Lingbija. U pitanju je Toči Čukvuani, momak rođen 2003. godine, koji je ponikao u tamošnjem Norsjelandu. Nakon toga se preselio u Lingbi, sa kojim ima ugovor sve do juna 2024. godine.

Inače, Čukvuani je Nigerijac, ali ima i danski paoš, pa se u domaćem prvenstvu ne bi vodio kao stranac, što je još jedan plus za mladog igrača. U novoj sezoni prvenstva Danske je već stigao na postigne gol, na tri odigrane utakmice, a inače su mu i ofanzivne sposobnosti glavni adut.

Crveno-beli su mu poslali zvaničnu ponudu, a ukoliko je prihvati, sledi i dogovor između klubova, koji je na pomolu.

Podsetimo, Zvezda je ove sezone već dovela jednog fudbalera iz tamošnjeg prvenstva, pošto je Marko Stamenić stigao na Marakanu iz Kopenhagena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading