"DA LI STE ČULI ZA NORVEŠKU!?": Brnabić žestoko odgovorila Savu Manojloviću: "Rokfeler odmah da mu plati putovanje da nešto nauči"!

Autor:

Vesti

13.08.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila na Tviteru povodom izjava Save Manojlovića, iz pokreta "Kreni-promeni".

"DA LI STE ČULI ZA NORVEŠKU!?": Brnabić žestoko odgovorila Savu Manojloviću: "Rokfeler odmah da mu plati putovanje da nešto nauči"!

Foto: Printscreen

Naime, kako je Ana Brnabić poručila Rokfeler fond treba da mu plati putovanje u Norvešsku, shodno tome da Manojlović nije čuo da se unekoj zemlji dobro živi od rudarenja.

 

 

Pita Savo Manojlović u kojoj to zemlji narod živi dobro od rudarenja. Savo nikada nije čuo za Norvešku. Rokfeler fond da mu plati putovanje u ovu zemlju da nauči nešto, vidi NNorwegian oil fond i najjači penzioni fond na svetu napravljen na "crnom zlatu" - napisala je premijerka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Andrea

13.08.2023 09:53

Ana Brnabić je sjajno odgovorila na Manojlovićeve besmislice.

Slavka

13.08.2023 09:54

Ovakvo neznanje od strane Save Manojlovića ne iznenadjuje jer srpska opozicija je sva takva, interesovanje im je svedeno samo na ono zašta ih plate.

Мали

13.08.2023 09:54

Успут нек обиђе и Финску и Шведску које су између ретких минерала,гвожђа ископавају и Литијум,да види и тамо како народ живи од рударства.

Milan Lazić

13.08.2023 09:56

Izgleda je Savo čas o Norveškoj prespav`o