OVI LJUTI, ČIM SE NEŠTO GRADI! Rujević očitao lekciju opoziciji - smetaju im autoputevi, gradnja, projekti...

Autor:

Vesti

11.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fascinantna sposobnost opozicije da se ljuti na autoput, gradnju, na bilo koji projekat, kao da ih savetuje neko ko ih mrzi, konsatovao novinar Dojče Velea i nedeljnika Vreme

OVI LJUTI, ČIM SE NEŠTO GRADI! Rujević očitao lekciju opoziciji - smetaju im autoputevi, gradnja, projekti...

Foto: Tamjug/Vladimir Pori, RTS

Opozicija je do te mere izgubila kompas da ismeva projekte koji će se raditi za EXPO 2027, za šta je namenjeno 12 milijardi evra, pa tako besmisleno kritiziranje ne nailazi više na odobravnje ni među njihovim pristalicama.

Naime, Nemanja Rujević, novinar Dojče Velea i nedeljnika Vreme, ocenio je da je fascinantna sposobnost da se bune protiv gradnje, te da se čini da kao da to rade po savetu nekoga ko ih mrzi. 

- Fascinantna sposobnost opozicije da se ljuti na autoput, gradnju, na bilo koji projekat, kao da ih savetuje neko ko ih mrzi. Narod voli avione, kamione, kranove, Srbiji toga treba - naravno, ne ovako, i ne tako da neko lapa pare, ali to je druga priča. Ovi su ljuti čim se gradi - naveo je on na Tviteru.

On je tako reagovao na navode Nebojše Zelenovića, kopredsednika stranke Zajedno, koji je pokušao da ismeje najavljene projekte. 

- Glavna izložba EXPO 2025- Osaka, Japan- 840 miliona $. Prateći program EXPO '27- Surčin, Srbija- 12 milijardi evra.  "Igra za humanost, sport i muzika za sve" koju je Srbija dobila, prethodno je otkazana u Argentini, zbog velikih troškova. Japanci u fazonu- brateee - naveo je Zelenović na Tviteru.

 

Uzvratio mu je Rujević i praktično održao lekciju:

- U Argentini je otkazana zbog pandemije i krize. Ali se Argentina opet prijavila za 2027. i izgubila od Beograda. Ovo da je u pitanju "prateći" program ne bih komentarisao. Jedno je imati kritike na to da li će neko da se omasti od "investicija", a drugo izmišljati.

Podsetimo, struičnjaci su ukazali da Srbija ima rastući procenat investicija u formiranju BDP, kao i da će najavljeni plan, koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić o ulaganju više od 12 milijardi evra u okviru priprema za EXPO 2027. biti veliki iskorak za razvoj i prilika da se i dalje povećavaju stope rasta.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading