POČINJE SUĐENJE HODŽI ZA PRETNJE VOJINU PAVLOVIĆU: Brinem za bezbednost porodice!

Autor:

Vesti

09.08.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Osnovnom sudu u Srebrenici 24. avgusta počinje suđenje hodži Hišamu Hafizoviću koji je pretio Vojinu Pavloviću, predsedniku Istočne alternative, klanjem porodice i paljenjem kuće. Nekoliko meseci posle pretnji, Pavlovićeva kuća je zapaljena

POČINJE SUĐENJE HODŽI ZA PRETNJE VOJINU PAVLOVIĆU: Brinem za bezbednost porodice!

Foto: Privatna arhiva

Vojin Pavlović u razgovoru za Republiku kaže da je dobio poziv za glavni pretres u krivičnom predmetu protiv optuženog Hafizovića zbog krivičnog dela iz člana 150, stav 1, KZ RS. 

Hafizović mu je pretio smrću, rekao mu je da će zaklati njegovu suprugu i sina, da će mu zapaliti kuću. Posle nekog vremena, Pavlovićeva kuća je zaista i zapaljena.

Razlog ovom bezumnom nasilju je taj što je Pavlović organizovao skup podrške Rusiji i Vladimiru Putinu u Bratuncu u aprilu prošle godine. 

- Pretnje su ozbiljne, neke su već realizovane, kao što je paljenje kuće. Ovaj slučaj može imati nesagledive posledice po moju porodicu. Zabrinut za našu bezednost. Prošle godine u avgustu, 19. avgusta, zapaljena mi je kuća, siguran sam da iza toga stoji vrh islamske zajednice zajedno sa muslimanskim političkim vrhom. Tražiću apsolutne mere zaštite za svoju porodicu - kaže Pavlović za Republiku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading