ĐILAS PONOVO NAPADA: Vređao novinarku - žena samo što nije zaplakala!

Autor:

Vesti

27.07.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider Stranke sloboda i pravda, ponovo je pokazao da mu nasilje nije strano, a ovoga puta na meti se našla novinarka Nove S.

ĐILAS PONOVO NAPADA: Vređao novinarku - žena samo što nije zaplakala!

Foto: printscreen/twitter

Lider Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas, poneo se krajnje neprimereno prema voditeljki jutarnjeg programa televizije Nova S, Neveni Madžarević i to samo zato jer mu se nisu dopala pitanja koja je ona postavljala.

Naime, Đilas se gostujući u pomenutom programu osvrnuo na prethodno gostovanje košarkaškog trenera Duška Vujoševića, koji je u svom nedavnom izlaganju rekao da je Dragan Đilas vlasnik televizije Nova S. To, kao i tok razgovora koji je voditeljka imala sa Vujoševićem, Draganu Đilasu se nisu dopali, pa je svoje gostovanje iskoristio da napadne ženu koja je samo radila svoj posao. 

Očigledno, naviknut da kroji medije po svojoj volji, bez osećaja za profesionalnost, Đilas je Madžarevićevoj poručio sledeće:

- Zameram Vama jer niste demantovali Duška Vujoševića da sam vlasnik televizije na kojoj radite! Kako to možete da dozvolite?! Znate li ko je vlasnik televizije na kojoj radite - bio je oštar Đilas.

Potom je udario i na profesionalnost novinarke.

- Zašto se ne spremite za emisiju, a ne da ja pišem demanti? Vaša pitanja su meni neverovatna! Ja zaista ne mogu da odgovaram na ta Vaša pitanja. Zašto stalno insistirate na njima?!

Košarkaški trener Duško Vujošević, kratko je prokomentarisao celu situaciju:

- Nisam video, pa ne mogu ništa ni da kažem - jasan je bio Vujošević.

 

 

Daleko od toga da je nasilje Draganu Đilasu strano. Lider Stranke slobode i pravde,našao se nedavno u epicentru skandala kada je na aerodromu zapretio direktoru Srpskog telegrafa Sašu Milovanovića, poručivši mu da će ga ,,zapamtiti".

Stajao sam sa ćerkom u redu za bording, Dragan Đilas mi je prišao, dotakao po ramenu i zapretio: "Zapamtićeš me što si pričao da sam nasilnik i da sam tukao tasta pred detetom. To ti neću oprostiti" - prepričao je Milovanović tada i istakao da je sve to čula njegova dvanaestogodišnja ćerka.

Takođe, ono što će ostati zabeleženo u biografiji Dragana Đilasa jeste i činjenica da je vređao i pretio novinarki, kao i da je saobraćajnom policajcu pretio da će ostati bez posla.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Živko

27.07.2023 12:54

Njegovom bahatom ponašanju nema kraja a narod sve to vidi.

Natasa

27.07.2023 12:55

Dragan Djilas svojim ponasanjem samo pokazuje kakav je covek

Natasa

27.07.2023 12:57

Tim ponasanjem samo opisuje sebe kakav bi bio kao vlast i neko ko bi vodio Srbiju

Natasa

27.07.2023 12:59

Srbiji trebaju odgovorni ljudi a ne neko ko ce da ih vredja i ponizava