MONSTRUOZNA MARINIKA! Poručila roditeljima dece UBIJENE u masakru: Niko nema tapiju na BOL (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tepić je praktično priznala da nezapamćene tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu, opoziciji služe za sticanje jeftinih političkih poena

MONSTRUOZNA MARINIKA! Poručila roditeljima dece UBIJENE u masakru: Niko nema tapiju na BOL (VIDEO)

Foto: printscreen/N1

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i predsednica Anketnog odbora Skupštine Srbije koji bi, navodno, trebalo da rasvetli sve okolnosti masakra na Vračaru, zgrozila je javnost monstruoznom izjavom.

Gostujući na tajkunskoj televiziji N1, Tepić je postavljeno pitanje o činjenici da su se svi advokati koji zastupaju porodice žrtava i ranjenih usaglasili i izjavili da je nepotrebno i suvišno osnivanje Anketnog odbora Skupštine Srbije koji će se baviti masovnim ubistvom 3. maja ove godine u OŠ „Vladislav Ribnikar“, čime su zapravo preneli stavove roditelja žrtava.

– Iskreno, potpuno razumem bol tih roditelja i inače smatram da niko nema tapiju na bol – poručila je bez srama Marinika roditeljima ubijene dece.

 

 

Podsetimo, nakon što je u Skupštini Srbije izabrana za predsednicu odbora, Tepić je praktično priznala da nezapamćene tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu, opoziciji služe za sticanje jeftinih političkih poena.

Ona je, kako prenosi tajkunski portal Direktno, navela da će se boriti da dokaže da je sistem zakazao, što je samo još jedna u nizu potvrda da opoziciju baš briga za tragediju porodice žrtava – njih jedino zanima da okrive državu, a zatim politički profit kojim od tragedija mogu da zarade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (96)

Loading
Katarina

20.07.2023 09:16

Šta žena izjavljuje, sramota.

pravnikrs

20.07.2023 09:16

Marinika je nanjušila priliku da jaše na bolu roditelja i da to iskoristi za ličnu promociju. Džabe svi apeli roditelji da se ne politizuje ova tragedija već da državni nadležni organi rade svoj posao kad se ona nameračila i kruži oko plena kao lešinar.

biba

20.07.2023 09:24

Marinika Cobani i ostatak opozicije zrtve nezapamcenog masakra koriste za svoje politicke poene.

Ana

20.07.2023 09:31

Sramna izjava opozicije , ni trunku postovanja a ni saosecanja ne poseduju.