EVO KO JE SIN SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Krenuo maminim stopama, borio se sa opakom bolešću!

Autor:

Vesti

26.07.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Đoković, sin Slavice Đukić Dejanović je uspešan ginekolog, živi i radi u Portugalu, a život ga nije mazio.

EVO KO JE SIN SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Krenuo maminim stopama, borio se sa opakom bolešću!

Foto: ATAImages, printskrin/linkedin

Dušan Đoković, sin iz prvog braka novoizabrane ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović je uspešan lekar, koji danas živi i radi u Portugalu, u Lisabonu. 

Za razliku od majke, Dušan se opredelio za ginekologiju, a kroz život se borio i sa teškom bolešću.

U nedavnom intervjuu koji je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dala za medije, istakla je da joj je sinovljeva bolest jedna, od dve stvari, zbog kojih je bila očajna.

 Imala sam dve situacije u životu kada sam bila jako tužna. Jedna je kada mi je umro tata, ali to je bilo nekako prirodno, a druga kada mi je sin javio da ima tumor i da treba da se operiše. Sve se dobro završilo, posle pet godina i kontrola, ali to je zaista za mene bio poraz. Od tada nisam ista žena, sistem vrednosti u mom životu potpuno se promenio. Otišao je na dežurstvo, uradio je sebi ultrazvuk i u ponoć mi javio: „Mama, ja imam karcinom“. Rekla sam mu ,,Ne pričaj gluposti". Odmah sam otišla u Lisabon, a on je već bio operisan. U pitanju je bila početna faza tumora - ispričala je Slavica Đukić Dejanović u svom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading