Vučić danas na otvaranju deonice Auto-puta mira Niš - Merošina

Autor:

Vesti

26.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prezentacija projekta auto-puta E-80 Niš-Merdare počeće u 9 sati, a zatim sledi obilazak nove deonice auto-puta u dužini od 5,5 kilometara.

Vučić danas na otvaranju deonice Auto-puta mira Niš - Merošina

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju deonice Auto-puta mira (E-80) Niš-Merošina, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Kako se navodi, prezentacija projekta auto-puta E-80 Niš-Merdare počeće u 9 sati, a zatim sledi obilazak nove deonice auto-puta u dužini od 5,5 kilometara.

Posle toga, ističe se, sledi prezentacija turističkih organizacija Nišavskog i Topličkog okruga, a potom i obraćanje Vučića i šefa delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuela Žiofrea.

Deonica Niš-Merošina deo je auto-puta Niš - Merdare, dugog oko 77 kilometara koji boi trebalo da poveže Srbiju sa lukama na Jadranskom moru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (96)

Loading
vera

26.07.2023 06:57

Ovo je srećan dan za graadjane Toplice i Nišavskog kraja jer će mnogo brže stizati do svojih domovaq na putu do posla ili prevozeći robu koju proizvode

ada

26.07.2023 06:58

Srbija nastavlja sa svojim razvojem i napretkom po svim regionima iste

gaga

26.07.2023 06:58

Ovaj autoput neće samo pojačati vezu centralne SRbije sa pokrajnom već će i olakšati transport robe i ljudi u centralnoj SRbiji

wera

26.07.2023 06:59

Vučić i ovom posetom pokazuje svoju posveećenost ravnomernom razvoju cele SRbije