POKRET SOCIJALISTA O AMERIČKIM SANKCIJAMA VULINU: Njegov zločin je što je iskorenio korupciju u svakom ministarstvu!

Autor:

Vesti

11.07.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz PS dodaju da u ovim trenucima samo treba gledati ko će se ovome obradovati i širiti dalje njihove laži.

POKRET SOCIJALISTA O AMERIČKIM SANKCIJAMA VULINU: Njegov zločin je što je iskorenio korupciju u svakom ministarstvu!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Vulinov zločin korupcije je što ju je iskorenio u svakom ministarstvu koje je vodio, pa američka ambasada nije mogla "lako i jeftino da dolazi do naših državnih tajni kao što su navikli posle petooktobarskog puča", saopštio je Pokret socijalista povodom američkih sankcija direktoru BIA.

Pokret socijalista reagovao je povodom uvođenja američkih sankcija direktoru Bezbednosno-informativne agencije Aleksandru Vulinu, koji je lider te partije.

Nakon zločinačke agresije NATO-a predvođenim Amerikom, organizovanja puča petog oktobra, kriminalne podrške samoproglašenoj nezavisnosti Kosova, uvođenje sankcija Aleksandru Vulinu kao šefu BIA je novi direktni napad na Srbiju i srpske institucije, saopšteno je iz Pokreta socijalista.

- Vašington kao i uvek i sada laže, mrzi i siluje istinu, pa Vulina koji je uništio narko-klanove koji su imali podršku CIA, sada proglašava narko-dilerom, iako su zbog Vulina njihove omiljene narko-ubice u zatvoru iz koga će izaći samo ako ambasador Hil i Đilas dođu na vlast - piše u saopštenju.

Vulinov zločin korupcije je, kako dodaju, što ju je iskorenio u svakom ministarstvu koje je vodio, pa američka ambasada nije mogla, kako navode iz PS, "lako i jeftino da dolazi do naših državnih tajni kao što su navikli posle petooktobarskog puča".

- Za ubice iz Bele kuće Vulinova krivica je i što podržava međunarodno pravo i što odbija da budemo uvučeni u zapadni sukob na Istoku. Vulinov stav da želimo mir, a ne da budemo rusofobska strana u bratoubilačkom ratu za njih je maligni uticaj i platforma za širenje ruskog uticaja u regionu, i time su pokazali da je Amerika veoma mala i slaba zemlja ako joj za pobedu nad Rusijom samo smeta Aleksandar Vulin - navodi se u saopštenju.

Iz PS dodaju da u ovim trenucima samo treba gledati ko će se ovome obradovati i širiti dalje njihove laži.

- Od balista do tajkunskih partija i medija u Srbiji, ustaša, mudžahedina i raznoraznog EU političkog šljama će nastupiti slavlje koje će samo još jednom dokazati da je Vulin hrabar i pošten, i da njegovo vreme tek dolazi, kao i vreme ujedinjenja srpskog sveta koje je počelo i ničim se ne može zaustaviti - poručili su iz Pokreta socijalista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading