TRAŽILI SMENU GAŠIĆA, PA SE NISU POJAVILI! Orlić oštro: Opozicija priča jedno, a radi drugo

Autor:

Vesti

08.07.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić o opozicionim poslanicima koji su tražili raspravu o poverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, a nisu se pojavili u parlamentu.

TRAŽILI SMENU GAŠIĆA, PA SE NISU POJAVILI! Orlić oštro: Opozicija priča jedno, a radi drugo

Foto: printscreen/TVPink

Veliki deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije koji su tražili da parlament raspravlja o poverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću nisu se ni pojavili u parlamentu,ni glasali o tome, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

- Oni sada pričaju da nisu znali kada će biti glasanje, a zna se da kada se raspravlja o članu Vlade Srbije da Skupština odmah nakon rasprave treba da se izjasni, odnosno da glasa. Prvo nisu hteli ni da glasaju za dnevni red, a sami su tražili sednicu, a sada nisu hteli da glasaju ni na kraju, a to glasanje je kruna rasprave o ovoj tački dnevnog reda - rekao je on gostujući na TV Prva.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Vladimir Orlić o opozicionim poslanicima

Takođe, on je istakao da oni koji protestuju na ulicama nisu za izbore i naveo reakcije više opozicionih lidera na izjavu lidera Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanoviča Ćute da bi organizatori protesta "Srbija protiv nasilja" trebalo da se ujedine oko stava da se u Beogradu u septembru održe vanredni izbori.


- Od te izjave ograđuju se drugi lideri opozicije jer neće izbore, pošto znaju da niko ne bi glasao za njih. Rezultati istraživanja pokazuju da sve te partije koje proteste organizuju ne bi dobile ni 10 odsto podrške onih koji izlaze na proteste - istakao je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (48)

Loading
Mona-Linic

08.07.2023 16:22

Pa to uvek rade, ni oni ne znaju sta hoce.

Sanja

08.07.2023 16:23

Opozicija je pokazala potpunu neozbiljnost i neodgovornost.

Olja

08.07.2023 16:23

Opozicija ne zna šta radi. Hoće vlast a ne ume da se ponaša niti da bude dosledna, a o programu da i ne govorimo jer ga oni nemaju.

Kum

08.07.2023 16:29

Zahtev je od početka bio neosnovan.