PLAŠIM SE DA ĆE TEROR BITI JOŠ ŽEŠĆI! Vučić: Kurti je umislio da je novi Zelenski!

Autor:

Vesti

02.07.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodao je i da je Kurti đak Adema Demaćija i da se plašio toga šta je sve moglo da se desi kad je Danilo išao na Vidovdan na KiM.

PLAŠIM SE DA ĆE TEROR BITI JOŠ ŽEŠĆI! Vučić: Kurti je umislio da je novi Zelenski!

Foto: Printscreen

Vučić je podsetio na reči Aljbina Kurtija iz vremena kada se dijalog vodio sa Hašimom Tačijem kao izborom albanskog naroda na Kosovu.

Tada je, kaže, uvideo koliko taj čovek nije čovek i koliko nema časti. On se setio kako je Kurti tada rekao "da kad Tačiju tako dobro ide u razgovoru s Vučićem onda njegov sin treba da oženi Vučićevu ćerku". Vučić je podsetio da tada nije na to odgovorio ali mu Tačijev sin jeste. Dodao je i da to govori kakav je to čovek bez časti.

Dodao je i da je Kurti đak Adema Demaćija i da se plašio toga šta je sve moglo da se desi kad je Danilo išao na Vidovdan na KiM, te da ga je molio da ne ide. Dodao je i da su ga triput zaustavljali, slikali s kim se sve rukovao dole, i stvano su uperili puške u njega i njegove drugove, te da je odahnuo tek kad se oko ponoći vratio u Beogradu.

- Kurti želi da bude novi Volodimir Zelenski, čovek nije svoj, plašim se još većeg terora - kaže Vučić dodajući da je on sebe zamislio kao velikog albanskog lidera koji želi da okupi sve albanske zemlje. Jedini mu je cilj da protera sve Srbe - kaže Vučić i dodaje: Molim Srbe da se čuvaju, naglašavajući da bi to trebalo da se desi u narednih par dana.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost u jutarnjem programu na TV Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (46)

Loading
Ada

02.07.2023 10:48

Može da umisli šta hoće, moramo ga spustiti na zemlju. Ne damo Kosovo, ne damo Srbiju.

Ika

02.07.2023 10:50

Kurti zeli samo nemire i maltretiranja Srba na KiM.

Vax

02.07.2023 11:39

Kurti samo želi nemire i provocira. Teroriše narod!

Saruman

02.07.2023 11:44

Kurti je psihopata koji sva rešenja vidi u izazivanju ratnog sukoba .Ne želi nikakvo mirno rešenje.