"MAJKU VAM SRPSKU, PA KUNDAK U GLAVU" Vučić o brutalnosti Kurtijeve policije

Autor:

Vesti

25.06.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o uhapšenim Srbima na KiM koje su maltretirali i tukli tzv. kosovski policajci.

"MAJKU VAM SRPSKU, PA KUNDAK U GLAVU" Vučić o brutalnosti Kurtijeve policije

Foto: printscreen/TV Pink

Aleksandar Vučić

 - Zakon mora da se poštuje. To šta oni jedu i piju ja sam naravno rekao metaforično. Ne znam da li je fanta ili koka kola, ali mogu da piju šta hoće. To sam rekao da bih napravio razliku između crnih kesa, i podliva koje ostavljaju na našim ljudima. A njihovi ljudi imaju sva prava. Kako bih vam rekao, znam ja zašto su oni to rekli. Ali da pitam Stefanovića, da li kaže on da je i Kurti destruktivac? Ja ističem ponovo da Kurti čezne za ratom. Ali čekajte, zar to nije bio vaša zvezda vodilja, borac za ljudska prava. A ljudska prava su kese na glavi. Majku vam srpsku, pa kundak u glavu. Lune ima šest kopči na glavi, i podlive. Zato sam rekao šta su ovi jeli i pili - kazao je on.

Podsetimo na društvenim mrežama pojavio se snimak sa ispitivanja Srbina Nenada Orlovića, kojeg su takozvani kosovski specijalci uhapsili u petak u Severnoj Mitrovici, a na kojem se on vidi bez odeće do pojasa, ali sa crnim džakom preko glave i lica, dok su mu ruke vezane iza leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Dragana

25.06.2023 11:18

Kurtijevi policajci svirepo tuku zarobljene Srbe, to nije humano.

Saruman

25.06.2023 11:34

Kurti želi da izazove rat nadajući se scenariju iz 1999 godine .Ali toga neće biti ovoga puta.

Deka

25.06.2023 11:36

Jedino se krse prava kada su u pitanju srbi, tada kosovska policija nema milosti...Da se ovo desava u nekoj drugoj drzavi takvi policajci bi bili iza resetaka

Milan

25.06.2023 11:39

Kurti je zapoceo pogrom Srba sa KiM,terorise sve sto ima veze sa Srbijom i nema u planu da se zaustavi. Nas narod tamo se stoicki i herojski bori za svoja ognjista,ali zasigurno je potrebna pomoc Zapada kako bi se situacija smirila i Kurti dozvao pameti