"ZA SPAS SRBIJE!" Predsednik Vučić obeležio Vidovdan: SNS je osnovan sa idejom da promeni Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka obeležila Vidovdan.

"ZA SPAS SRBIJE!" Predsednik Vučić obeležio Vidovdan: SNS je osnovan sa idejom da promeni Srbiju! (VIDEO)

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Srpska napredna stranka obeležila je Vidovdan svečanim banketom u hotelu "Jugoslavija" u Beogradu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se objavom na Instagramu.

 

 

- SNS je osnovan sa idejom da promeni Srbiju. Hvala što ćemo svi zajedno da budemo u jednom pokretu koji bi u ovim teškim trenucima trebalo da predstavlja vodeću političku snagu. Ne samo za opstanak i spas Srbije, već za veliki napredak Srbije, ali i pokret koji nikada neće odustati od svoje osnovne ideje, a to je samostalna i nezavisna Srbija, koja donosi odluke u interesu svojih građana, a ne po nalogu bilo koje strane službe ili bilo koje strane sile - napisano je u objavi uz video na Instagramu. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ivana

28.06.2023 18:08

Nove promene na veliki praznik!

Lena

28.06.2023 18:09

SNS i jeste promenio Srbiju na bolje.

Petar

28.06.2023 18:24

Ovaj pokret će se baviti i problemima običnog gradjanina. Smatram osnivanje ovog pokreta kao fenomenalnu ideju u daljem razvoju i napretku Srbije!

Radica

28.06.2023 18:31

SNS je uvek stavljala državu na prvo mesto i radila sve kako bi pomogla svojoj zemlji. I sada ostajemo zajedno i nastavljamo da radimo i da gradimo pokret koji će biti za napredak naše zemlje ali i da čuvamo mir koji nam je jako dragocen.