STAVILI ONE CRNE NAOČARE, A NE ZNAJU DA MARŠIRAJU! Vučić o KiM: Siguran sam da će zapadnjaci doći sa novom ingenioznom idejom statuta

Autor:

Vesti

27.06.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dnevnom nivou imao sam po 20 razgovora koji su se samo odnosili na KiM. Kada to imate, ne možete da se posvetite nečim drugom, rekao Vučić.

STAVILI ONE CRNE NAOČARE, A NE ZNAJU DA MARŠIRAJU! Vučić o KiM: Siguran sam da će zapadnjaci doći sa novom ingenioznom idejom statuta

Foto: TV Pink

Svi znaju u svetu ko je taj koji pokušava da eskalira situaciju, svi znaju ko se igra rata. Jel ste gledali onaj marš po severnoj Kosovskoj Mitrovici? Stavili one crne naočare, a ne znaju da marširaju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

- Srbija rat ne želi, ali znaju oni takođe da sve ima svoju meru i svoje granice. Mi smo dali sve od sebe da napravimo kompromis. Očekujem mnogo teških situacija u narednom periodu. Siguran sam da će zapadnjaci doći sa novom ingenioznom idejom statuta, gde nas neće pitati - rekao je Vučić danas u Valjevu.

Suština važnija od forme

Upitan za formiranje Narodnog pokreta za Srbiju, Vučić kaže da "za razliku od drugih koji žure da bi neku formu ispunjavali, ja to nisam nikada radio".

- Za mene su sadržaj i suština važniji od forme. Mi već vodimo razgovore, razgovarao sam sa nekim divnim ljudima, a da li ćemo platformu objaviti za 10 ili 15 dana, nije ni važno - rekao je on.

Kako je dodao, bilo je ozbiljnih problema oko Kosova i Metohije.

- Na dnevnom nivou imao sam po 20 razgovora koji su se samo odnosili na KiM. Kada to imate, ne možete da se posvetite nečim drugom - istakao je, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (62)

Loading
Tijana

27.06.2023 14:11

Srbija nikada nije zelela rat ali imamo i svoju granicu strpljenja. Zapad skoro nikada ne pita nista Srbiju dok je sa Kurtijem druga pesma.

Andrija

27.06.2023 14:27

Da nije tuzno, bilo bi smesno....kakav njih mars, kakvi njihovi specijalci....

Jovan

27.06.2023 14:32

Naravno da se zna ko hoće rat!Kurti ja sa svojim ponašanjem preterao sve moguće granice u pokušaju izazivanja rata! Predsednik Vučić se svim silama bori da sačuva stabilnost na KiM!

Kristina

27.06.2023 14:38

Zapad ne želi da se formira ZSO, time daju vetar u leđa Kurtiju.