NE ZABORAVLJAJU LEGENDU! Čelnici FSS odali pomen Iliji Petkoviću

Autor:

Sport

27.06.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećaju se velikog čoveka, trenera i selektora.

NE ZABORAVLJAJU LEGENDU! Čelnici FSS odali pomen Iliji Petkoviću

Foto: FSS

Tri godine je prošlo od kada nas je napustio Ilija Petković, legendarni igrač, reprezentativac, zatim trener i selektor, ličnost koja je ostavila neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenskog i srpskog fudbala.

Smrt ga je zadesila u trenucima kada je bio prvi čovek FS Beograda, predsednik Stručnog odbora FSS, član Izvršnog odbora i Odbora za hitna pitanja FSS.

Pomen velikom čoveku, igraču i selektoru, danas su odali porodica, bivši prijatelji i saradnici, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović, čelni ljudi Fudbalskog saveza Beograda, predsednik Marko Zdravković i prvi operativac Miloš Mirković.

Da oda pomen velikom prijatelju, došao je i bivši predsednik Crvene zvezde, Dobrivoje Tanasijević - Den Tana, kao i dugogodišnji kapiten OFK Beograda, Stevica Kuzmanovski.

Ostaće Ilija Petković u srcima mnogih zaljubljenika fudbalske igre. Čovek posebne harizme, velikih rezultata, ličnost vredna poštovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading