ALBANSKI MEDIJI NAPALI SINA PREDSEDNIKA VUČIČA! Smeta im što je Danilo u Gračanici na Vidovdan i nosi majicu "Predaja nije opcija"

Autor:

Vesti

28.06.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o tome da je Danilo sa Srbima na KiM na Vidovdan zasmetala je albanskim portalima "Zeri" i "Koha"

ALBANSKI MEDIJI NAPALI SINA PREDSEDNIKA VUČIČA! Smeta im što je Danilo u Gračanici na Vidovdan i nosi majicu "Predaja nije opcija"

Foto: KOHA

Albanski mediji sa Kosova i Metohije napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog toga što je njegov sin Danilo Vučić u Gračanici na Vidovdan i zbog majice koju nosi, a na kojoj piše "Predaja nije opcija."

 

Vest o tome da je Danilo sa Srbima na KiM na Vidovdan zasmetala je albanskim portalima "Zeri" i "Koha". Posebno im je trn u oku to što sin predsednika nosi majicu na kojoj piše "Predaja nije opcija".

Foto: KOHA

 

 

Oni u tekstovima navode da je Vučićev sin na "vidovdanskim demonstracijama", iako se godinama unazad liturgijama i molebanima obeležava ovaj važan dan na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, svetom arhijerejskom liturgijom u manastiru Gračanica počela je centralna svetkovina obeležavanja Vidovdana na Kosovu i Metohiji, jednog od najznačajnih praznika ne samo za srpski, kosmetski narod. Liturgiju služi patrijarh Porfirije koji je sa brojnim arhijerejima još juče doputovao u Gračanicu.

Posle liturgije u drevnoj svetinji, zadužbini kralja Milutina, ovde će biti služen i parastos kosovskim junacima. Ovo je prvi put od 1999. godine da se parastos ne služi na Gazimestanu kod veličanstvenog spomenika, kakva je bila i bitka srpskih stradalnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (91)

Loading
Andjela

28.06.2023 13:25

Ponos Srbije. Ako je nosio, predaje nema za Srbe nikada.

Djole

28.06.2023 13:33

Albanski mediji bolje da se bave ponašanjem i postupcima Aljbina Kurtija...

dada

28.06.2023 13:34

smeta njima sto znaju da ovoj vlasti PREDAJA NIKADA NIJE BILA OPCIJA I NIKADA NECE BITI!!

Marko

28.06.2023 13:47

Bravo Danilo!