SRAMNO! Ponovo NAPADAJU decu predsednika Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.06.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Lutovac je u nedostatku smislene retorike udario na najslabiju tačku bilo kog čoveka

SRAMNO! Ponovo NAPADAJU decu predsednika Vučića (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Predsednik Demokratske stranke i jedan od organizatora protesta pod lažnom parolom "protiv nasilja", Zoran Lutovac nastavio je da u nedostatku smislene retorike pronalazi načine kako da što više naudi predsedniku Aleksandru Vučiću.

Naime, navodni borac za kulturnu i pristojnu Srbiju najstrašnije je napao sinove predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to u Skupštini Srbije.

- REM dodeljuje frekvencije televizijama koje su na različite načine kršile zakon, koje su u dečiji program računali to kad Vučić pomene svog sina Vukana ili svog starijeg sina koji se igra u pesku sa svojim drugarima iz KRIMINOGENE SREDINE! - rekao je Lutovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (43)

Loading
Zoro

06.06.2023 14:24

Napad na Vucica i njegovu porodicu je za svaku osudu

Goksi

06.06.2023 14:25

Koliko vise udaraju na Vucicevu decu utoliko su slabiji i mizerniji na politickoj sceni ti kvazi politicari, ti neovacisticki nastrojeni lideri u kojima cuci po jedan Hitler ili Gebels.

Neda

06.06.2023 14:33

Zaista nam se opozicija više smučila sa njihovim uvredama a sada i sa napadima na Vučićevu decu. To je toliko jadno i bedno da nemamo reči kojima možemo da opišemo taj bezobrazluk i koliko opozicija nema ni trunke morala i poštenja

Nataša

06.06.2023 14:35

Opozicija je već više puta pokazala da im ništa nije sveto.Napad na nečiju decu je najniži i najsramniji čin.